İtiraf Ettiler! Terör Örgütü PKK'da Eşcinsel Eğilimi Arttı

Yakalanan teröristlerin ifadelerinde örgüt içerisindeki sapıklık gözler önüne sermeye devam ediyor. Yakalanan teröristlerden biri verdiği ifadede örgütün içerisinde eşcinselliğe olan eylemin arttığını bu eylemleri zaten kuvvetli olan örgüt elebaşlarının da kabullendiğini anlattı.

İtiraf Ettiler! Terör Örgütü PKK'da Eşcinsel Eğilimi Arttı
İtiraf Ettiler! Terör Örgütü PKK'da Eşcinsel Eğilimi Arttı melek eren

Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda Geçtiğimiz günlerde yakalanan soreş kod adlı teröristin ifadesinde Teröristlerin eşcinselliğe olan eğilimleri bir kez daha gözler önüne serildi. Terörist verdiği ifadede Suriye Deyrizor’daki Leşger kod adlı terörist elebaşının Hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için örgüt içinde tutuklandığını ve Suçunu kabul eden teröristin 6 ay süren cezası sonrası tekrar eski konumunda faaliyetlerine devam ettiğini söyledi. 2017 yılında Rızgar kod adlı başka bir teröristin verdiği ifadede de Irak'ın kuzeyinde faaliyet gösteren Fırat kod adlı teröristin eşcinsel olduğu için infaz edildiği ortaya çıkmıştı.

EŞCİNSEL EĞİLİMLER ARTTI

Teröristlerin verdiği ifadelere göre kadın ve erkek teröristler arasında geçtiğimiz yıldan bu yana yaşanan sürtüşmeler kavgalar kadın teröristlerin infazlarındaki artışlar ve zulümlere dayanamayarak meydana gelen saçların teröristlerin eşcinsellik eğilimi arttırdığı bu eğilimleri zaten kuvvetli olduğu bilinen örgütü elebaşlarının da kabullendiği belirtildi.

 

pkk terör örgütü son dakika eşcinsel eğilimler son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama