İstanbul'da Yolcu Otobüsünde Taciz Dehşeti: 1 Yaralı

İstanbul Ataşehir'de bindikleri halk otobüsünde kadın yol boyu taciz eden iki şahıs diğer yolcuların kendilerine tepki göstermesi üzerine yolculara tornavida ve Bıçakla saldırdı. Otobüsün içerisinde arbede çıkarken zamlara tepki gösteren bir yolcu yaralandı. Tacizci şahıslar ise kaçarak kayıplara karıştı.

İstanbul'da Yolcu Otobüsünde Taciz Dehşeti: 1 Yaralı
İstanbul'da Yolcu Otobüsünde Taciz Dehşeti: 1 Yaralı melek eren

İstanbul Ataşehir'de bindikleri halk otobüsünde kadın yol boyu taciz eden iki şahıs diğer yolcuların kendilerine tepki göstermesi üzerine yolculara tornavida ve Bıçakla saldırdı.  Otobüsün içerisinde arbede çıkarken zamlara tepki gösteren bir yolcu yaralandı. Tacizci şahıslar ise kaçarak kayıplara karıştı.

İstanbul Ataşehir Uydukent otobüs durağında yaşanan olayda Alemdar-Kadıköy seferi yapan otobüse binen iki şahıs bir kadın yolcuyu taciz etti.  Kendisini taciz eden şahısları tepki gösteren kadına otobüsün içerisinde bulunan diğer yolcular da müdahale ederken 2 zamanlı otobüsten aşağıya indirilmek istendi.  Bu sırada otobüsün içerisinde arbede çıkması sonucu 2 şüpheli yanlarında bulunan bıçak ve Tornavida ile Bir Yolcuya saldırarak yaraladı.  Olaydan sonra iki şahıs kayıplara karışırken tacize uğrayan kadın sana yaşadığı korku ve panik nedeniyle olay yerinden uzaklaştı.

GÖRGÜ TANIKLARI DEHŞETİ ANLATTI
Olayın ardından görgü tanıkları yaşanan dehşet anlatırken Meral Şengül isimli Yolcu, "Önde bir tane bayan vardı. Çocuğun bir tanesi sürtündü, tacizde bulundu. Daha sonrasında başka bayanlar da müdahale etti. 'Ne yapıyorsunuz beyefendi, biraz ileride durur musunuz' diye. 2 arkadaşlardı. Birinde bıçak vardı, birinde tornavida. Arabanın dışına çıkartıldı ama bu sefer bu taraftan girdi. Kızı almak istedi, otobüstekiler vermek istemedi. Sonra çocuklardan biri üstüne atlayıp itince aldılar oradan 2 kişi birden boğazını kesmeye çalıştılar. Olayla ilgisi olmayan bir vatandaş bayanı vermek istemedi" dedi. Başka yolcu olan Gökhan Kaya ise "Bize doğru saldırdı, arkadaşı vurdu. Vurulan çocuk tacize tepki gösterdi. Otobüs durdu. Bir anda birbirlerine girdi. Bıçağı ve tornavidayı çıkarıp önüne gelene salladılar. Yere düşürüp elinden almasak herkesi vuracaklardı" diye konuştu. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye geldi. 

İstanbul ataşehir yolcu otobüsü taciz skandal son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama