İstanbul'da Ormanlık Alanda Bulunan Variller Paniğe Neden Oldu

İstanbul Sultangazi'de ormanlık alanda bulunan ve içlerinde kırmızı sarı ve siyah renkli sıvı olduğu belirlenen variller paniğe neden oldu. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları inceleme sonunda tehlikeli atık alanı yazısı asarak bölgeden ayrıldı.

İstanbul'da Ormanlık Alanda Bulunan Variller Paniğe Neden Oldu
İstanbul'da Ormanlık Alanda Bulunan Variller Paniğe Neden Oldu melek eren

İstanbul Sultangazi'de kimliği belirsiz kişiler tarafından ormanlık alana bırakan variller çevre sakinlerinin Tedirgin olmasına neden oldu. Kimyasal atık korkusu yaşayan çevre Sakinleri yaklaşık 15 gün önce Merkez Habibler Mahallesinde yerleşim alanına yakın bir bölgede bulunan ormanlık alanında verirler olduğunu gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri valizlerin bulduğu olan da çeşitli incelemeler yaparak şerit çekti. Zabıta ekipleri varillerin bulunduğu alana vatandaşların girmemesi için tehlikeli atık alanı şeklinde yazı astı.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

Ormanlık alana kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından atılan kapakları açık ve varillerdeki maddeler toprağa da karıştı. Mahalle sakinlerinden Hakan Taşçı konu ile ilgili olarak Kaymakamlık Valilik Emniyet ve belediyeye konuyu ilettiklerini belirterek “İlgili birimler gelip inceleme yapmış ve emniyet şeridi çekmişler. Bunun dışında da bir çalışma yapılmamış" dedi.  Konu hakkında ilgili kurumlara müracaat ettiklerini söyleyen Mahalle sakini döndü Sevinç ise bir sonuç alamadıklarını belirtti.

istanbul sultangazi varil ormanlık alan kimyasal atık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama