İstanbul'da Narkotik Operasyonunda Yakalanan Çete Liderinin Kimliği Şoke Etti

İstanbul'da açığa alındığı öğrenilen polis memuru narkotik operasyonunda çete lideri olarak yakalandı. Rüşvet suçlaması ile görevden ihraç edilerek onlarca suça karıştığı belirlenen eski polis İstanbul narkotik ekipleri tarafından dün gece 4 ilçede düzenlenen operasyonda 24 torbacı ile birlikte gözaltına alındı.

İstanbul'da Narkotik Operasyonunda Yakalanan Çete Liderinin Kimliği Şoke Etti
İstanbul'da Narkotik Operasyonunda Yakalanan Çete Liderinin Kimliği Şoke Etti melek eren

Narkotik suçlarla mücadele ekipleri yaptıkları çalışmalarda İstanbul Sokaklarında piyasaya uyuşturucu sürdüğü öğrenilen bir şebekeyi tespit ederek takip ve izleme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 ay boyunca İstanbul'un 4 ayrı ilçesinde yapılan teknik ve fiziki takip kardeş şebekenin merkez olarak kullandığı ev belirlendi. Polis ekipleri Fatih Seyitömer Mahallesi'nde bulunan Eve dün gece geç saatlerde operasyon düzenledi. 14 uyuşturucu satıcısı evde toplantı halindeyken yakalanarak gözaltına alındı.

Şebeke üyelerinin bazıları ekiplerin geldiğini görünce uyuşturucu maddenin bir kısmını tuvalete diğer bir kısmında Pencereden arka sokağa attı. Ceviz isimli narkotik köpeği ile evde ve uyuşturucunun atıldığı sokakta arama yapılan ekipler atılan uyuşturucu maddeleri buldu. Evde yapılan detaylı arama sonucunda Satışa hazır Metamfetamin hint keneviri Ekstazi hap ve yeşil reçete ile satılan ilaçlar ve uyuşturucu ticaretinden temin edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirdi. Ayrıca ekiplerinde 4'ü kadın 15 uyuşturucu satıcısını gözaltına aldı.
Narkotik ekipleri operasyonu genişleterek ilk operasyonundan elde ettiği bilgilere ışığında şebeke ile bağlantılı olan ve Zeytinburnu Pendik ve Maltepe civarında torbacılık yapan üyeleri gözaltına almak için harekete geçti. Peş peşe düzenlenen operasyonlarda şebekenin 10 torbacısı daha yakalanarak gözaltına alındı.

ÇETE LİDERİ, MESLEKTEN İHRAÇ EDİLEN POLİS ÇIKTI

İstanbul genelinde birçok ilçede sokaklarda uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirlenen şebekenin yapılan sorgulamalarında elebaşının eski bir polis olduğu belirlendi. Gözaltına alınan isimler arasında bulunan İsmail Doğan adlı kişinin yapılan sorguda soruşturmada İstanbul emniyetinde görevli iken 2015 yılında rüşvet suçlaması ile açığa alındığı 21 Aralık 2018 tarihinde meslekten ihraç edildiği anlaşıldı. Ayrıca eski polisin uyuşturucudan kalp kaçağı hırsızlıktan Yağma ve gaspa kadar 101 ayrı suç kaydının bulunduğu belirlendi.

istanbul narkotik operasyon son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama