İstanbul'da Kanlı İnfaz! Altından Uyuşturucu Çıktı

İstanbul Beykoz'da yol kenarında cesedi bulunan Ali İsmet Vural'ın uyuşturucu cinayetine kurban gittiği tespit edildi. Sesini Ateş edilerek infaz edilen Vural'ın cebinden çıkan alışveriş fişi cinayeti aydınlattı. Harekete Geçen polis ekipleri cinayet ile bağlantılı olduğunu düşündükleri 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

İstanbul'da Kanlı İnfaz! Altından Uyuşturucu Çıktı
İstanbul'da Kanlı İnfaz! Altından Uyuşturucu Çıktı melek eren

Geçtiğimiz Perşembe günü Beykoz Baklacı Mahallesi Çeçenistan Caddesi'nde yol kenarında hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi fark eden temizlik işçisi polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri öldürülen kişinin adı İsmet Vural olduğunu belirledi. Yapılan İnceleme sonucunda maktülün tabancayla ensesinden vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

CEBİNDEN ÇIKAN FİŞ CİNAYETİ AYDINLATTI

Polisin ceset üzerinde yaptığı incelemede Vural'ın pantolon cebinde bir alışveriş fişi bulundu. Benzin istasyonuna ulaşan polis ekipleri Plakası belirlenen aracın geldiği saatteki kameraları inceledi. Görüntülü ara da onu İsmet Vural'ın yanında 3 kişinin daha bulunduğunu belirleyen polis ekipleri aracın da kiralık olduğunu tespit etti.
Ekipler kiralık firmasına giderek otomobilin V.A adlı kişi adına kiralandığını tespit etti. Daha sonra da araç değişimi bahanesi ile V.A.  firmaya çağrıldı. Polis burada V.A.  ve Yanında bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı.

KAN İZİ ARAÇTA ÇIKTI

Ifadesi alınan V.A.  Ara İsmet Vural o Ümraniye'de bir pansiyondan alarak Ü.Ü.’ye teslim ettiğini söyledi. Ü.Ü.’yü  de gözaltına alan polis ekipleri, Şüphelinin geçtiğimiz hafta kiraladığı otomobille incelemeye aldı. Yapılan İnceleme sonucunda araçla Kan İzi bulundu. Ekipler aracın kiralandığı şirkete giderek GPS kaydını inceledi. Yapılan incelemede otomobilin cesedin bulunduğu caddeden geçtiği ve bir süre bekleme yaptığı da belirlendi.

PLAN KURUP TETİKÇİ TUTTU

Beykoz araştırma Büro Amirliği ekipleri GPS Ü.Ü.’nün cinayetle bağını Belirledikten sonra şüphelinin ifadesini aldı. Şüpheli sorguda Ali İsmet Vural ile aralarında uyuşturucu satışından dolayı anlaşmazlık yaşandığını söyledi. Iddiaya göre şüpheli Vural'ı öldürmek için 2000 liraya Tetikçi tuttu.

son dakika haber istanbul beykoz ceset son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama