İstanbul Sarıyer'de Korkunç Olay! Otomobilin Motoru Yola Fırladı

İstanbul Sarıyer'de bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak yan yattı ve motoru karşı yola fırladı. Otomobil sürücüsü pazarda yaralanırken motorun çarptığı 3 araçta Maddi hasar meydana geldi.

İstanbul Sarıyer'de Korkunç Olay! Otomobilin Motoru Yola Fırladı
İstanbul Sarıyer'de Korkunç Olay! Otomobilin Motoru Yola Fırladı melek eren

İstanbul Sarıyer Büyükdere Caddesi Derman mevkiinde bu sabah saat 09 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre 34 VE175 plakalı otomobille Maslak yönüne ilerleyen Sefa İngeç, Yağış nedeniyle Pardon da şu an yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil kontrolden çıkarak refüje çarptı ve yan yattı. Otomobil kendi ekseni etrafında dönmeye başlarken refüjde bulunan ağaçlara çarparak durdu. 

OTOMOBİLİN MOTORU YOLA UÇTU

Kaza sırasında otomobilin motoru fırladı ve Maslak önünden Sarıyer yönüne giden iki taksiyle bir otomobile çarptı. Otomobil motorla çalıştıktan sonra kontrolden çıkarak yaya yoluna savruldu. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü yan yatan otomobilden kendi imkanları ile çıktı. Olay yerine gelen ambulansla çevrede bulunan bir hastaneye kaldırılan Sülüklü tedavi altına alındı. Kazadan sonra her iki yönlü trafik yoğunluğu yaşanırken aracında yola fırlayan motorun kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

istanbul sarıyer trafik kazası son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama