İstanbul Polisinden Nefes Kesen Operasyon! Kanepenin Altından Neler Çıktı Neler!

İstanbul Fatih'te narkotimler uyuşturucu madde ticareti suçundan bir süre önce cezaevinden çıkan torbacının evine operasyon yaptı. Polis ekipleri Evin kapısını koçbaşı ile kırarak eve girerken şanslı ve sevgilisine etkisiz hale getirdikten sonra evde yaptıkları aramalarda kanepenin özel bölmesinde gizlenmiş Satışa hazır şekilde yaklaşık 3 kilogram kokain ele geçirdi.

İstanbul Polisinden Nefes Kesen Operasyon! Kanepenin Altından Neler Çıktı Neler!
İstanbul Polisinden Nefes Kesen Operasyon! Kanepenin Altından Neler Çıktı Neler! melek eren

İstanbul narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak suçları ve narkotik Büro Amirliği ekipleri kısa süre önce uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan torbacı Metin E.’nin yine uyuşturucu madde satışı yaptığına dair ihbar aldı. Narkotimler İrfan'ı değerlendirilerek şahsın Fatih'te bulunan evine baskın yaptı. Geçtiğimiz ay yapılan baskında Metin E. pencereden atlayarak kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri şansı fiziki ve teknik takibe olarak Çalışmalara devam etti. Narkotik polisi çalışmalar kapsamında torbacı çalsın evde olduğunu belirleyerek geçtiğimiz Perşembe günü saat 10 sularında Zeyrek Mahallesi Zeyrek Caddesi üzerindeki binaya operasyon düzenledi.

KANEPEDEN YAKLAŞIK 3 KİLOGRAM KOKAİN MADDESİ ÇIKTI

Polis ekipleri şahısların bir kez daha kaçma ihtimaline karşı bir daha çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken narkotimler dairenin kapısını koçbaşı ile kırarak içeriye girdi. Narkotik polisi Evde bulunan Metin E.'yi ve sevgilisini etkisiz hale getirdikten sonra Yaptığı arama sonucunda Koltuğun kenarında bir miktar  “skunk” diye tabir edilen ot esrar maddesi ele geçirdi. Narkotimler arabalarını daha da genişleterek salondaki kanepelerin içerisine baktı. Yapılan incelemeler sonucunda Kanepenin altında ki özel bölgeye gizlenmiş Satışa hazır 3 kilogram kokain maddesi ele geçirildi.  Ayrıca şahsın ceketinde uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 3750 lira para ele geçirildi.

 

istanbul narkotik operasyon son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama