İntihar İçin Yön Tabelasına Çıktı, Kalabalığa Slogan Attırdı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iş bulamadığı gerekçesi ile intihar etmek için yön tabelasına çıkan şahıs kendisini izleyen meraklı kalabalığa “Şampiyon Galatasaray, Fener kümeye” sloganları attırdı.

İntihar İçin Yön Tabelasına Çıktı, Kalabalığa Slogan Attırdı
İntihar İçin Yön Tabelasına Çıktı, Kalabalığa Slogan Attırdı melek eren

Bu akşam saatlerinde İzmit'te iş bulamadığını iddia ederek şehir merkezinin en işlek Caddesi'nde bulunan yön tabelasına çıkıp intihar girişiminde bulunan şahıs birden Amigoya dönüşerek kalabalığa slogan attırdı. Hasan İnan isimli şahıs Siirt'ten İzmit'e geldiğini fakat iş bulamadığını 8 çocuğuna bakmak için çaresiz kaldığını belirterek intihar teşebbüsünde bulundu. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yön tabelasına tırmanan şahıs caddede kendisini izleyen kalabalığa “Fener kümeye” diye slogan attırdı. 

Uzun süre ikna edilemedi

Vatandaşlar bir şahsın tabela ne çıktığını gördükten sonra itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Tabelanın üzerinde şahsı gören polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri tarafından yön tabelasına altına hava yastığı açılırken polis ekipleri itfaiyenin merdivenli aracı ile inanın bulunduğu yere ulaştı. Uzun süre ikna çabaları sürmesine rağmen ikna olmayan inan, Polis ekiplerinin kendisine yardım sözü vermesi üzerine merdivenli araçla aşağıya indi.

İntihar için çıktı amigoya dönüştü

Polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden indirilen inan, Kendisini izlemeye gelen meraklı kalabalığa dönerek, “En büyük Galatasaray, Fener kümeye”  şeklinde slogan attırdı. İntihar girişiminde bulunan şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

izmit intihar girişimi yön tabelası son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama