İntihar Ettiği İddia Edilmişti! 2 Aylık Hamile Esma'yı Kocası Öldürmüş, Cesediyle...

Şanlıurfa'da 2 aylık hamile Esma Kurt'un intihar ettiği iddia edilmişti. Polis Ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda 23 yaşındaki genç kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden Mahmut Kurt, Öldürdüğü eşinin cesedi ile evde bir gün geçirdiğini de söyledi.

İntihar Ettiği İddia Edilmişti! 2 Aylık Hamile Esma'yı Kocası Öldürmüş, Cesediyle...
İntihar Ettiği İddia Edilmişti! 2 Aylık Hamile Esma'yı Kocası Öldürmüş, Cesediyle... melek eren

Şanlıurfa'nın Buhara Mahallesi'nde Geçen cuma günü meydana gelen olayda polisi arayan bir kadın evine gitti evli kadına hareketsiz bulduğunu söyleyerek yardım istedi. Adrese ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yapılan kontroller sonucunda 23 yaşındaki Esma Kurt Boğazı eşarp ile sıkılarak öldüğü belirlendi. Esma Kurt'un yapılan ilk incelemesinde eşarpla kendi Boğazını sıkarak intihar ettiği düşünülürken Otopsi için Morga götürüldü.

ANNESİNE MESAJ GÖNDERMİŞ

23 yaşındaki genç kadının annesi 2 gün anca öldüğü belirlenen kızının kendisine, 'Hakkınızı helal edin, kocama iyi bakın' şeklinde mesajı gönderdiğini söyledi.  Cinayet Büro Amirliği ekipleri genç kadının ölümünü şüpheli bularak detaylı bir soruşturma başlattı. Genç kadının eşi Mahmut kurt bir gün önce arkadaşlarının yanında olduğu için eve gitmediğini söyledi. Polis ekipleri detaylı İnceleme sonucunda genç kadının intihar etme olasılığının düşük olduğunu ve öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak şüpheli davranışlarda bulunan koca Mahmut Kurt'u gözaltına aldı. 

CESEDİYLE BİR GÜN EVDE KALMIŞ

Gözaltına alınan Mahmut kurt emniyette çelişkili ifadeler verirken cinayeti itiraf etti. Eşi ile arada kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığını söyleyen Mahmut kurt, 2 aylık hamile eşini elleriyle doğduğunu belirterek eşiyle bir gün kaldığını ve ardından eşimin telefonundan annesine mesaj atıp evden ayrıldığını söyledi. Şüphe çekmemek için eve bir gün gelmediğini söyleyen Mahmut Kurt,  Olaya intihar görüntüsü vermeye çalıştığını itiraf edip pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

şanlıurfa hamile kadın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama