İnterpol'ün Aradığı Ünlü Mafya Babası Türkiye'de Yakalandı

İnterpol tarafından Uluslararası boyutta aranan hırsızlık şebekesi lideri olduğu iddia edilen Gürcistan uyruklu mafya lideri Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu sonucu yakalandı.

İnterpol'ün Aradığı Ünlü Mafya Babası Türkiye'de Yakalandı
İnterpol'ün Aradığı Ünlü Mafya Babası Türkiye'de Yakalandı melek eren

Gürcistan'da hırsızlık ve silahlı saldırı olmak üzere birçok süte karıştığı iddiası ile Gürcistan İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan uluslararası polis teşkilatı tarafından kırmızı bültenle aranan Gürcistan vatandaşı Mindia Goradze isimli mafya babası Trabzon'da yakalandı.

Edinilen ilk bilgilere göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü istihbarat ve kaçakçılık suçlarla organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonda 36 yaşındaki mafya babası Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin Trabzon Akyazı Tüneli girişinde kurduğu yol kontrol noktasında aracıyla geçerken polis ekipleri tarafından durduruldu. 

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU

Polislerin takibine takılma anı ve yakalandıktan sonra kimlik tespiti için Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahsın ürcistan'da işlediği birçok suç nedeniyle İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan mafya lideri olduğu iddia edilen ve ‘Batumlu Lavaşoğlu’ lakabıyla tanınan Mindia Goradze olduğu belirlendi.  Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulanan şahsın arasında yapılan aramada da bir adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Mindia Goradze’nin, suç dosyasının Bir Hayli kabarık olduğu ve ülkesinde bir polisin öldürülmesi olayına karıştığı iddiası da bulunuyor. Bunun yanı sıra organize hırsızlık şebekesi kurmak ve yönetmek suçlarından sabıkası olduğu öğrenilen şansın 2015 yılında Moldova’da yakalandığı ve daha sonra sınır dışı edildiği belirtildi.

interpol kırmızı bülten mafya lideri trabzon son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama