İki Türk Kızına Mezar Olan Dehşet Evinde Kahreden Detay

Ukrayna'da 2 Türk kızının katledildiği evin görüntüleri ortaya çıktı. Vahşice katledilen kızlardan geriye yarım fincan kahve notları ve kitapları kaldı.

İki Türk Kızına Mezar Olan Dehşet Evinde Kahreden Detay
İki Türk Kızına Mezar Olan Dehşet Evinde Kahreden Detay melek eren

Ukrayna'da öldürülen 20 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi'nin Kaldıkları evdeki görüntüler ortaya çıktı. 2 Türk kızından geriye yarım fincan kahve kitapları ve notları kaldı. Katil zanlısının kanlı ellerinde ise Zeynep'in gitar ve Buket'in bavulu vardı.

MANZARA ŞOKE ETTİ

Yıldız'ın annesi Canan Yıldız Dün Ukrayna'dan döndü. Anne Yıldızı amca Bülent Yıldız ve hala Seval Metin ile Hüsünbeyi'nin babası Yurdal Hüsünbeyi eşlik etti. Polise ifade veren aile daha sonra dehşet evine gitti. Aileler karşılarına çıkan manzara karşısında büyük bir dehşet yaşarken Polise konsolosluk görevlileri aileleri teselli etti. Baba Hikmet Levent Yıldız kızının alçakça öldürüldüğü evindeki masayı görünce Ahmet Kaya'dan Şafak Türküsü şarkısının aklına geldiğini belirterek, "Şair Nevzat Çelik, şiirinde 'Geride, masa üstünde boynu bükük kaldı kağıt kalem' diyordu. Bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum" dedi. Işte O Vahşi cinayete ki yeni bulgu ve detaylar;

ZEYNEP'İN GİTARINI ALDI

Iki odalı olan dehşet evini Buket ve Zeynep 265 dolar yerine 200 dolara kiraladı. Evin iki odasında da Kan İzleri vardı. Katil iki genç kızı öldürmeden önce Taç mamaları için kapıyı arkadan kitledi ve anahtarı aldı. Ayrıca genç kızların çocuklarının duyulmaması için Müziğin sesini sonuna kadar açtı. Önce Buket'i bıçaklayarak öldüren katil daha sonra evde Pusu kurup beklediği Zeynep'i bıçakladı. Evde bu her yeri karıştıran katil, bilgisayarları ve telefonları kitap arasına saklanan harçlığı Buket'in bavulunu ve Zeynep'in gitarını aldı. Katil getirdi Türkiye'ye getirdi telefonlarda Türkiye'de satılan da polis buldu. Iki genç kızlar geriye evdeki notları kitapları ve yarım fincan kahve kaldı. 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Iki genç kızın cenazeleri Türkiye'ye getirildi. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Dün saat 14.30 da Ukrayna'nın Harkov Sevdiğin dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na getirilen cenazeler uçaktan alınarak Kargo bölümüne götürüldü. Iki genç kızın cenazeleri Bugün memleketlerinde toprağa verilecek.

ukraynada öldürülen türk kızları son dakika haber dehşet evi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama