İki Seri Katil Arasında Korkunç İddia: Kim Daha Çok Adam Öldürecek

Kayseri'de 8 kişinin katili hangi Karapınar'ın, “İstanbul seri katili” olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile iddiaya girdiği ve “Kim daha çok adam öldürecek” diyerek birbirleriyle yarıştıkları iddia edildi.

İki Seri Katil Arasında Korkunç İddia: Kim Daha Çok Adam Öldürecek
İki Seri Katil Arasında Korkunç İddia: Kim Daha Çok Adam Öldürecek melek eren

Kayseri'de 8 kişinin katili hangi Karapınar'ın, “İstanbul seri katili” olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile iddiaya girdiği ve  “Kim daha çok adam öldürecek”  diyerek birbirleriyle yarıştıkları iddia edildi.

Kayseri'de geçtiğimiz hafta bir villada güvenlik görevlisini öldüren ve daha sonra yapılan incelemede daha önce de 7 kişiyi öldürdü öğrenilen seri katil Hamdi Kayapınar’ın, İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile iddiaya girdiği ve 2 seri katilin "kim daha çok adam öldürecek" konusunda yarıştığı ortaya çıktı. Güvenlik görevlisine öldürdükten sonra yakalanan Kayapınar hakim karşısına çıktığında iddiayı kendisinin kazandığını söyledi.  1994 yılında ilk cinayetini işleyen seri katil Hamdi Kayapınar, anne ve babasının kendisinden daha çok sevdiğini düşündüğü 13 yaşındaki erkek kardeşine iple boğarak öldürdü. Bu cinayetin ardından 4 yıl boyunca cezaevinde kalan Kayapınar şartlı tahliye oldu.  1998-2001 yılları arasında 6 kişiyi öldüren Kayapınar,  bir inşaatta polis tarafından sıkıştırıldı Ancak bu defa da kendisine yakın olmak üzere olan polisi bacağından vurarak kaçtı.  2002 yılında yakalanan Kayapınar işlediği cinayetler ile ilgili olarak ailesine ve toplumun suçladı.  Kayapınar verdiği ifadede, "Beni bugüne kadar kimse sevmedi. Babam hep aşağıladı. Toplum dışladı. Okula gidemedim. Meslek sahibi olamadım. Mutlu ailem ve beni seven anne babam olsaydı böyle olmazdım" dedi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ NE SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
İstanbul’da 3 mobilyacı öldüren ve ıslanmak seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile Karapınar'ın  'kim daha çok adam öldürecek' yönünde iddiaya girdikleri ortaya çıktı. O dönem Ankara Devlet güvenlik Mahkemesi'nde yargılanan Kayapınar mahkemedeki Hakime "İddiayı kazanan ben oldum"  demişti.  7 kişiyi öldürdükten sonra geçtiğimiz yıl Şubat ayında tahliye olan Kayapınar son cinayetini Kayseri'de bir villada işledi. Villada özel güvenlik görevlisi olan emekli uzman çavuş 47 yaşındaki Sami Yılmaz’ı öldüren Kayapınar,  kısa süre içerisinde yakalandı. Kayapınar verdiği ilk ifadede güvenlik görevlisine silahını beğendiği için öldürdüğünü söyledi.

kayseri seri katil son dakika son dakka haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama