İğrenç Olay! Zihinsel Engelli 17 Yaşındaki Genci Tarlaya Götürüp Cinsel İstismarda Bulundu

Gaziantep'te zihinsel engelli 17 yaşındaki M.A. İsimli Erkek çocuğunu tarlaya götürerek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 20 yaşındaki İ.B., hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan zanlı, "Olay günü alkollüydüm, bir şey hatırlamıyorum" dedi.

İğrenç Olay! Zihinsel Engelli 17 Yaşındaki Genci Tarlaya Götürüp Cinsel İstismarda Bulundu
İğrenç Olay! Zihinsel Engelli 17 Yaşındaki Genci Tarlaya Götürüp Cinsel İstismarda Bulundu melek eren

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Kızılin Mahallesi'nde 10 Eylül 2017 tarihinde yaşanan olayda Iddiaya göre 20 yaşındaki İ.B. 17 yaşındaki 100 de 74 zihinsel engelli M.A.’yı Tarlaya götürerek cinsel istismarda bulundu. Zihinsel engelli gencin ailesinin durumdan haberdar olarak şikayetçi olması üzerine Olay günü İ.B.  gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerinin ardından 1 gün sonra adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından çocuğun nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Söz konusu olaya ilişkin görülen davanın ilk duruşması Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya sanık ve avukatlarının yanı sıra mağdur ve ailesi ile birlikte avukatı katıldı. Buluşmaya aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı adına Avukat Nesrin Özkan da katıldı. Duruşmada kendini savunan zanlı,  "Olay günü alkollüydüm ve bir şey hatırlamıyorum"  ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi. M.A.'nın babası Cuma A.,  duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Köyde dışarı çıkamıyorum. Kimsenin yüzüne bakacak halim yok. Yüzde 74 zihinsel engelli engelli çocuğuma cinsel istismarda bulunuldu. İnsanlıktan nasibini almamış bu insanın en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum"  ifadelerini kullandı.

gaziantep nizip zihinsel engelli cinsel istismar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama