İğrenç Olay! Öğretmen Masasında 20 Öğrenciye İstismar!

Antalya'da bir devlet Okulu'nda yaşanan çocuk istismarı skandalı gündeme bomba gibi düştü. Sınıf öğretmeninin 4. sınıfta eğitim gören 9 - 10 yaşındaki 20 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanması bir şehri ayağa kaldırdı.

İğrenç Olay! Öğretmen Masasında 20 Öğrenciye İstismar!
İğrenç Olay! Öğretmen Masasında 20 Öğrenciye İstismar! melek eren

Korkunç olayla ilgili polis, Veli ve öğretmenlerin aktardıkları şu şekilde;  “Bu eylemler sınıfta, öğretmen masasında yaşanmış. Öğretmen olayın ortaya çıkmaması için çocukları korkutmuş. ‘Evlerinizde bana ait kameralar var. Televizyonunuzdaki kırmızı ışıktan sizi izliyorum. Yaşadıklarımızı anne-babanıza anlatırsanız sizi görürüm’ diyormuş. Çocuklara, yaptığı şeylerin normal olduğunu inandırmak için, ‘Bu yaptığım görev, her öğretmen bunu yapar’ diyormuş.” Cinsel istismarla suçlanan öğretmenin sınıfında bulunan masasının popoya dönük olduğu ve diğer öğretmenlerinkilerin ise ters yöne baktığı öğrenildi.

BAŞKA OKULLARDA DA YAPTI İDDİASI

Tutuklanan öğretmenin daha önce Van ve Ankara'da görev yaptığı sırada benzer suçlamalarla karşı karşıya kaldığı fakat delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik verildiği öne sürüldü. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan yaptığı açıklamada, “Daha önce de bu konuda soruşturma geçirdiği konusu şu an için iddiadan ibaret. Soruşturma tamamlandığında detaylı açıklama yapılır.”  ifadelerini kullandı. 

 

antalya son dakika cinsel istismar 20 öğrenciye istismar son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama