İğrenç Olay! Eve Davet Ettiği Erkeğin Uygunsuz Görüntüleri Çekip...

Antalya'da 49 yaşındaki kişinin uygunsuz görüntülerini çekerek şantaj ve tehdit yoluyla para alan ve senet imzalattıkları iddia edilen biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı.

İğrenç Olay! Eve Davet Ettiği Erkeğin Uygunsuz Görüntüleri Çekip...
İğrenç Olay! Eve Davet Ettiği Erkeğin Uygunsuz Görüntüleri Çekip... melek eren

Alınan bilgiye göre bir hafta önce A.Y. Mesajla davet üzerine R.D.B isimli kadının Antalya Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Eve giden adam R.D.B’nin  kendisine öpmeye başladığını ve bir süre sonra odaya giren sevgilisi B.A.D’nin  kendisini sopayla darp ederek 500 lirasını kredi kartlarını aldığını söyleyerek görüntülerinin de kayıt edildiğini iddia etti.

ŞANTAJLA SENET İMZALATTLAR

Şüpheli çekilen görüntülerinin ailesi ile paylaşılacağı sözleri karşısında Büyük Korku yaşayan uzatılan 3 boş senede imza ağladığını ve aracının da gasp edildiğini öne sürdü. İki gün sonra tekrar  A.Y’yi Arayan şüpheliler görüntüler karşılığında 5000 lira para istedi. Bir inşaat firmasında satış danışmanı olarak çalışan şahıs iş Dolayısıyla tanıştığı kadın ve sevgilisi tarafından darp edilip chantaje parasının alınmaya çalışıldığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü gasp Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri  B.A.D ve R.D.B’yi suçüstü gözaltına  aldı. Şüphelilerden alınan evrak var Ve senet A.Y’ye teslim edildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden kadın serbest kalırken adam tutuklandı.

antalya gasp son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama