İğrenç Haber! Otizmli İkizler Babaları İçin Sarsıcı İfadeler Verdi

Engelli bakım evinde kalan otizmli iki kardeşini anlattıkları sonrası babaları hakkında soruşturma başlatıldı. Kardeşlerden biri adliye görüşmeye verdiği ifadede babalarının kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu ayrıntılarıyla anlattı. Otizmli çocuk, 'Babamın, gözümün önünde idam olmasını isterdim' dedi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle kadın sığınma evinde kalan anne ise, 'Eşim, çocuklarıma cinsel içerikli video izletiyormuş' dedi. Baba A. K. Hakkında 80 yıla kadar hapis istemiyle dava açılırken suçlamaları reddetti.

İğrenç Haber! Otizmli İkizler Babaları İçin Sarsıcı İfadeler Verdi
İğrenç Haber! Otizmli İkizler Babaları İçin Sarsıcı İfadeler Verdi melek eren

Hürriyet Van Dinçer Gökçe’nin haberine göre 53 yaşındaki A. K. ile 46 yaşındaki G. K. 16 yıl önce evlendi. Bu evlilikten üç erkek çocukları dünyaya geldi. 2003 yılında ilk çocuklarını kucaklarına olan çiftin Mayıs 2005 yılında ise ikiz çocukları doğdu. İki kardeşe otizm tanısı konulurken 2 yıl önce engelli raporu düzenlendi. Rapora göre çocuklardan C. K., yüzde 40, N. K. ise yüzde 70 oranında Atipik otizmli.

Çift evlendikten bir süre sonra aralarında tartışmalar yaşanmaya başladı. Eşinin kendisine uyguladığı şiddet nedeniyle zaman zaman evi terk eden kadın savcılığa suç duyurusunda bulundu ve boşanma davası açtı. Çetin 15 yaşındaki çocuklara S. K., akrabalarının yanına yerleşirken,13 yaşındaki otizmli ikizler ise engelli çocuk bakım yurduna yerleştirildi. Otizmli erkek çocuk burada yurt görevlilerine başlarından geçenleri anlattıktan sonra baba hakkında savcılık soruşturma başlattı. Tanık olarak önce annenin ifadesi alındı.

CİNSEL İÇERİKLİ FİLM İZLETİYORMUŞ

G. K. Emniyette verdiği ifadede eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını belirterek özetle “Eşim, çocuklarıma porno video izletiyormuş. Bana bunu yine çocuklarım söyledi. Ben bunu eşime söylediğimde, çocukların erkek olduğunu, bunları öğrenmeleri gerektiğini söyledi. ‘Yaşları küçük’ dediğimde bana kızıyor kavga ediyorduk” dedi.

BENİ VE KARDEŞİMİ SEVMİYOR

Savcılık talimatı ile çocuk izleme merkezinde adliye görüşmesi tarafından ifadesi alınan iki kardeş ise, “K. olan soyadımdan nefret ediyorum” dedi devamında ise şunları anlattı: “Mahkeme bitene kadar kurumda kalacağım. Babamın ismi A. K... Sapıklık yapmasından dolayı, babamın gözümün önünde idam olmasını isterdim.”

'CİNSEL İSTİSMARA MARUZ KALDILAR'

Aynı gün yapılan görüşmede N. K. ise “Babam bize küfrediyor şiddet uyguluyor. Evde, ayıp yerlerimle ilgili aç da bakayım dediği oluyordu. Ben de bu durumda vücudumu kapatıyordum ve sapık olduğunu söyleyip gidiyorum. Ben babamın C.’ye yaptığını gördüm. Genelde annem evde ama farklı odadayken oluyordu. Yatak odasında babamla iken annem salonda oluyordu.” İki çocuğun anlatımları sonrası adli görüşmecinin hazırladığı raporda, iki kardeş için “Cinsel istismara maruz kaldığı kanaati oluşmuştur” denildi.

EŞİM, ÇOCUKLARI YÖNLENDİRİYOR

Polis Karakolu'nda ifadesi almam Baba verdiği ifadede suçlamaları reddederken eşine boşanma davası açtığı davada delil elde etmek için çocuklara yönlendirdiğini söyledi. Baba ifadesinin devamında, “Ben çocuklarımı sevmek için zaman zaman pantolonlarının üzerinden, şaka yollu, cinsel organına dokunarak ‘Büyümüş mü pipin’ şeklinde şakalar yapmışımdır. Bizim geleneklerimizde bu hareket vardır. Ancak bu hareketlerde art niyet yoktur” dedi.

son dakika haber iğrenç olay otizmli çocuklar cinsel istismar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama