İğrenç Detaylar Ortaya Çıkıyor! Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulunmuş

Bu sabah saatlerinde Adnan Oktar ve 235 kişiye yapılan deve operasyonun tüyler ürperten detayları ortaya çıkıyor. Adnan Oktar'ın suç örgütü üyeleri evde alıkoydular genç kızlara cinsel istismarda bulunmuş.

İğrenç Detaylar Ortaya Çıkıyor! Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulunmuş
İğrenç Detaylar Ortaya Çıkıyor! Onlarca Kızı Eve Kapatıp Cinsel İstismarda Bulunmuş melek eren

Bu sabah saatlerinde Adnan Oktar ve 235 kişiye yapılan deve operasyonun tüyler ürperten detayları ortaya çıkıyor.  Adnan Oktar'ın suç örgütü üyeleri evde alıkoydular genç kızlara cinsel istismarda bulunmuş. 

Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının ardından operasyonu detayları de ortaya çıkmaya başladı.  Adnan Oktar'ın alem yaptığı kanalı olarak bilinen A9 ve YouTube kanalında canlı yayın programlarında yer verdiği ve kedicikleri olarak bilinen genç kızların büyük çoğunluğunun zorla alıkonulduğunu ve Yayınları zorla çıkarıldı hapsedildikleri evlerde ise onlarca erkeğin cinsel istismarına uğradıkları ortaya çıktı. 

MAĞDURLAR ARASINDA 11 YAŞINDA ÇOCUKLAR VAR
Soruşturmanın kan donduran detaylar arasında mağdurlar arasında 11 yaşından 40 yaşına kadar olan kadın ve çocukların olduğu bilgileri yer aldı. 

KAMERALAR ÖNÜNDE AŞK YAŞIYORLAR
Adnan Oktar suç örgütü içerisinde bulunan kadın ve erkekler kameralar önünde toplumun ahlaki değerlerini yok sayarak aşk yaşadığı iddiaları ile sık sık gündeme geliyordu.

 

adnan oktar adnan oktar son dakika operasyon gözaltı son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama