Hız Sınırını Aşan Sürücü Helikopter ile Yakalandı

Ankara - Konya yolunda Bir sürücü plakasız Motosiklete saate 200 kilometrenin üzerinde kul yaparken polis helikopterinde bulunan Emniyet Müdürüne yakalandı. Emniyet müdürünün verdiği talimat üzerine kolu kavşağındaki ekipler motosiklet sürücüsünü durdurdu.

Hız Sınırını Aşan Sürücü Helikopter ile Yakalandı
Hız Sınırını Aşan Sürücü Helikopter ile Yakalandı melek eren

Emniyet Genel Müdürlüğü trafiğin yoğun olduğu güzergahları ile kavşaklarda başlatılan havadan trafik denetimlerinde kuralları ihlal ettiği tespit edilen sürücülere Cezai işlem uyguladı. 

Havadan denetimlere Ağa 21 de katılırken Ankara Konya yolunda yüksek hızla seyreden bir motosiklet sürücüsü belirlendi. Helikopterde bulunan yüksek çözünürlüklü kamera ile saniye saniye takip edilen sürücünün zaman zaman 200 kilometre hızın üzerine çıktığı tespit edildi.

SİREN İLE DEFALARCA UYARILDI

Polis helikopteri söz konusu plakasız motosikleti Defalarca siren ile uyardı fakat motosiklet sürücüsü Hızını düşürmemesinin yanı sıra Trafiği tehlikeye atmaya devam etti. Bunun üzerine havadan denetim yapan bölge trafikten sorumlu Ankara Emniyet Müdürü yardımcısı Cengiz Akar tarafından yerdeki ekiplere talimat verildi ve sürücü Kulu kavşağı yakınlarında trafik ekibi tarafından durduruldu. plakasını motosiklet bagajında sakladığı belirlenen sürücü hız sınırını açmak ve plakasız araç kullanmaktan trafik cezası kesildi.

ankara havadan trafik denetimleri son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama