Her Satırı Şok! Sosyal Medya Canlı Yayını Sırasında Polis Bastı, Nedeni İse…

Samsun'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan bir şahsın evinizi canlı yayın sırasında polis bastı. Baskının nedeni ise canlı yayın yapan şahsın yayın sırasında eve gelen kişiyle para karşılığı uyuşturucu satışı yapması oldu. Narkotik sanal devriye ekipleri bu durumu fark edince hemen harekete geçildi ve şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Her Satırı Şok! Sosyal Medya Canlı Yayını Sırasında Polis Bastı, Nedeni İse…
Her Satırı Şok! Sosyal Medya Canlı Yayını Sırasında Polis Bastı, Nedeni İse… melek eren

Samsun'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan bir şahsın evinizi canlı yayın sırasında polis bastı.  Baskının nedeni ise canlı yayın yapan şahsın yayın sırasında eve gelen kişiyle para karşılığı uyuşturucu satışı yapması oldu. Narkotik sanal devriye ekipleri bu durumu fark edince hemen harekete geçildi ve şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde Yaşanan olayda alınan bilgiye göre Samsun Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü narkotik sanal devriye ekipleri, Sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışmalar düzenledi. Çalışma sırasında Köksal Ç. isimli kişinin ikametinde bir sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın sırasında eve gelen bir kişiye para karşılığı Bonzai adlı uyuşturucu madde sattığı belirlendi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI
Sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada uyuşturucu satan Köksal Ç hakkında ekipler hemen inceleme başlattı. Yapılan çalışma sonucunda şahsın adresi belirlenerek eve operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada sular sonucunda yaklaşık iki paket halinde 2 gram bonzai ve başka uyuşturucu maddeler de ele geçirilirken uyuşturucu satışından elde eden 50 liraya da el konuldu. Köksal Ç.'den uyuşturucu alırken kameraya kaydedilen E.A.  ve görüntülerde madde alan şahıstan 50 lira parayı teslim alan Köksal Ç.'nin annesi Z.A. da Köksal Ç. ile birlikte gözaltına alındı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Emniyette ifadesi alınan anne savcının talimatıyla serbest bırakılırken  Köksal Ç. ile kendisinden uyuşturucu alan E.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.  Burada nöbetçi mahkemedeki ifadesi alınan zanlılardan Köksal Ç. 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı cezaevine gönderildi, diğer zanlısı serbest bırakıldı.

 

Samsun sosyal medya canlı yayın şok uyuşturucu ticareti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama