Her Satırı Midenizi Bulandıracak! Denizli'de Bir Sapık, Boğarak Öldürdüğü Sokak Köpeğine Tecavüz Etti

Denizli'de esnaf, ayakları ve kuyruğu iple Bağlanıp, bu olarak öldürüldükten sonra tecavüz edilmiş sokak köpeği buldu. Yapılan güvenlik kamerası incelemesinde olayı gerçekleştiği belirlenen ve bölge Sakinleri tarafından madde bağımlısı olduğu söylenen sapığın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

 Her Satırı Midenizi Bulandıracak! Denizli'de Bir Sapık, Boğarak Öldürdüğü Sokak Köpeğine Tecavüz Etti
 Her Satırı Midenizi Bulandıracak! Denizli'de Bir Sapık, Boğarak Öldürdüğü Sokak Köpeğine Tecavüz Etti melek eren

Denizli'de esnaf,  ayakları ve kuyruğu iple Bağlanıp,  bu olarak öldürüldükten sonra tecavüz edilmiş sokak köpeği buldu. Yapılan güvenlik kamerası incelemesinde olayı gerçekleştiği belirlenen ve bölge Sakinleri tarafından madde bağımlısı olduğu söylenen sapığın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Sabah saatlerinde Kaleiçi eski pazar yerinde iş yerini açmak için gelen esnaf Sokak merdivenleri altında ayakları ve kuyruğu bağlanmış sebep olan sokak köpeğini görünce polise bildirdi.  Polis ekipleri ihbar üzerine geldiklerinde hayvanın Yanında erkek iç çamaşırı olduğunu fark etti.  Durum hemen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak hayvanları kliniğine haber verildi. Buradan görevlendirilen bir veteriner olay yerine gelerek köpeğin ayaklarındaki ve kuyruğunda kipleri çözdü. Kliniğe götürülen hayvan üzerinde yapılan İnceleme sonucunda hayvanın boğularak öldürüldüğü ve ardından da tecavüze uğradığı anlaşıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINDA KİMLİĞİ BELİRLENDİ 
Polis ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.  İncelenen görüntülerde 20'li yaşlarda ve çevre sakinlerince madde bağımlısı olarak tanımlanan kişinin köpeği götürürken ki görüntüleri bulundu.  Aynı zamanda bu kişinin yaklaşık 40 dakika sonra olay yerinden ayrıldı ve pantolonun kemerini düzelttiği de kameralara kaydedildi. Yaşanan korkunç olay nedeniyle bölgede infial meydana gelirken madde bağımlısı olduğu iddia edilen gencin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.  Bölgede bulunan esnaf talihsiz hayvanın Bu çevrede sürekli dolaştığını ve kendilerini de ona yiyecek verdiğini söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

 

son dakika haber denizli sokak köpeği köpeğe tecavüz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama