Hemen Aracı Durdurdu! Trafikte Olağan Dışı İlerleyen Aracı Fark Eden Emniyet Müdürü Faciayı Önledi

Düzce Kent merkezinde Bir aracın olan dış hareketlerle trafikte ilerlediğini fark eden İl Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan, aracı durdurarak olası bir faciayı önledi. Aracın içerisindeki şahsın uyuşturucu madde kullandığı iddia edilirken arka koltukta yarı baygın haldeki kişi hastaneye kaldırıldı.

Hemen Aracı Durdurdu! Trafikte Olağan Dışı İlerleyen Aracı Fark Eden Emniyet Müdürü Faciayı Önledi
Hemen Aracı Durdurdu! Trafikte Olağan Dışı İlerleyen Aracı Fark Eden Emniyet Müdürü Faciayı Önledi melek eren

Düzce Kent merkezinde Bir aracın olan dış hareketlerle trafikte ilerlediğini fark eden İl Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan,  aracı durdurarak olası bir faciayı önledi. Aracın içerisindeki şahsın uyuşturucu madde kullandığı iddia edilirken arka koltukta yarı baygın haldeki kişi hastaneye kaldırıldı.

Düzce il emniyet müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daşdan,  trafikte 81 EB 723 plakalı otomobilin olağandışı şekilde ilerlediğini fark etti. Bunun üzerine harekete geçen Emniyet Müdürü Saguç köprüsü üzerinde söz konusu aracı durdurdu. Olay yerine trafik ekibini çağıran Bekir Daştan,  ekipler gelince de olayla yakından ilgilendi. Olay yerine gelen trafik ekipleri araçtan indirdikleri sürücünün ayakta durmakta zorlandığını fark etti. Üzerinden kimlik çıkmayan sürücü aynı zamanda Adını da hatırlamaz Kent ekip otosuna bindirildi. Sürücünün alkol kontrolü yapılırken sözcüğünün alkollü olmadığı tespit edildi.  Bu sırada otomobilin arka koltuğunda bulunan ve yarı baygın halde olan kişi için ise 112 Acil Servis ekibi çağrıldı. Baygın kişi hastaneye kaldırılırken aracı kullanan kişide uyuşturucu kullanıp kullanılmadığını belirlenmesi için hastaneye götürüldü.

 

düzce emniyet müdürü son dakika trafik uyuşturucu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama