Hastanede Rüşvetçi Doktor Suçüstü Yakalandı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde Görevli Yrd. Doç. Dr. M.K.E. rüşvet Alırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede Rüşvetçi Doktor Suçüstü Yakalandı
Hastanede Rüşvetçi Doktor Suçüstü Yakalandı melek eren

Bel fıtığı şikayeti olan ve karın bölgesindeki yağlanma nedeni ile yürüyemeyecek duruma gelen 52 yaşındaki Sevinç Kurşun isimli hasta ameliyat olmak için kızı ile geldiği hastanede Plastik Cerrahi Bölümde görevli Yrd. Doç. Dr. M.K.E. ile görüştü. Doktor görüşme sırasında bu ameliyatı yapabileceğini belirterek, "Masrafı 8 bin 600 lira. Parayı isterseniz hastaneye yatırmayın bana elden 5 bin 600 lira verin ameliyatınızı yapalım"  ifadelerini kullandı. 

HASTANE BAŞHEKİMİNE BİLDİRDİ

Yaşlı kadının kızı Yeşim Kadriye Pınar konuşma sonrası doktorun elden para istemesinden şüphelenerek duruma hastanenin Başhekimine kadar verdi. Daha önce de benzer duyumlar aldığını söyleyen hastanenin Başhekimi hasta yakınlarının şikayetçi olmamasından dolayı bir şey yapamadığını şikayetçi olmaları durumunda gerekli soruşturmayı başlatacaklarını söyledi.

SERİ NUMARALARI ALINDI

Bunun Üzerine genç kadın Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek doktorun rüşvet aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis tarafından Doktorun istediği 5 bin 600 liranın seri numaraları alındı. Hasta yakınları yeniden hastaneye giderek seri numaraları alınan paraları doktora verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa süre sonra odaya girerek doktoru gözaltına aldı.

ASİSTANLARI TEHDİT ETTİ

Diğer yandan bu olayın ardından ameliyat olan yaşlı kadının odasına gelen Doktor asistanları hastayı, "Bir daha bu hastaneye gelemeyeceksin, pansuman olamayacaksın" gibi tehdit ettikleri iddia edildi.

manisa hastane rüşvet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama