Hastaların Çıplak Görüntülerini Paylaşan Doktor Kendini Böyle Savundu

İzmir'de Meme muayenesi sırasında hastalarının çıplak görüntülerini kaydeden doktor gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadede; "Görüntüleri hocalarıma göstermek için çekmiştim" dedi.

Hastaların Çıplak Görüntülerini Paylaşan Doktor Kendini Böyle Savundu
Hastaların Çıplak Görüntülerini Paylaşan Doktor Kendini Böyle Savundu melek eren

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde Meme muayenesi sırasında bir doktor tarafından çekilen ve onlarca kadına ait olduğu belirlenen görüntülerin bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanmasının ardından ortaya çıkan skandalla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Görüntüleri çeken doktor skandal olayın ortaya çıkmasından sonra gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen doktor tutuklama istemiyle mahkemeye çıkarıldı. Doktor E.B.Ç Mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken savcılıkta verdiği ifadeler ortaya çıktı. Doktorun verdiği ifadesinde çektiği görüntüleri kabul ettiği belirtilirken siteye kendisinin yükleme dini söylediği öğrenildi. Belirtilerin neden çekildiği sorusuna ise Doktor hocalarına göstermek için çektiği yanıtını verdi.

POLİS MUAYENE LİSTESİNDEN KADINLARA ULAŞACAK

Diğer yandan soruşturmayı yürüten İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. Polis ekiplerinin hastaneden doktoru muayene ettiği hastaların görüntüleri yayılanların listesine ulaşmak için kayıt listesinde takip edeceği öğrenildi. Ayrıca Doktorun araç ev ve işyerinde yapılan aramalarda el konulan 3 hard diski 2 telefonda incelemeye alındı.

 

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastalarının görüntülerini paylaşan doktor son dakika skandal hastaların mahrem görüntüleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama