Hastalardan Bıçak Parası Alan Profesöre Büyük Şok

Denizli’de beyin cerrahı olarak görev yapan profesör, Hastalarından bıçak parası aldığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastalardan Bıçak Parası Alan Profesöre Büyük Şok
Hastalardan Bıçak Parası Alan Profesöre Büyük Şok melek eren

Alınan bilgiye göre Denizli İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri Bazı hasta ve hasta yakınlarından PAÜ Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisinde Bıçak parası adı altında para alındığı iddiasıyla soruşturma başlattı. Kom ekipleri yürüttükleri çalışmalar sonucunda Prof. F.A. ile daha önce özel muayenehanesinde sekreter olarak çalışan N.İ.’nin Üniversite hastanesine başvuran hastalarda ve hasta yakınlarından bıçak parası adı altında usulsüz para istediğini belirledi.

İddiaya göre profesör üniversite hastanesine başvuran ve durumu kritik olan hastaların iletişim bilgilerini sekreterine veriyor sekreteri de hasta ya da hasta yakınlarını arayarak Beyin ameliyatı asistanların yerine Prof. F.A.’nın yapması için 20 bin lira ödemeleri gerektiğini söylüyordu. Hastalardan bu şekilde kayıtsız bir şekilde para alındığı ve makbul istenmesine rağmen verilmediği belirlendi. Profesör ve sekreterinin kurduğu bu düzende bazı hastalarda 20 bin lira ile 10 bin lira Arasında para istendi ve bu paranın da alındığı ortaya çıktı. Ayrıca profesörün para vermeyen hastaların ameliyatını gerçekleştirme diye N.İ.’nin telefonuna çıkmayan hasta yakınlarını arayan F.A.’nın telefonu açmasını istediği de öğrenildi. Diğer yandan sekreterin adresinde yapılan aramada hasta bilgilerinin kaydedildiği ajandaların bulunduğu belirtildi. Emniyette sorguya alınan profesörler sekreteri sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

denizli beyin cerrahı bıçak parası üniversite hastanesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama