Hamile Karısını ve Çocuklarını Öldürdü, Metresinin Cep Telefonundan Şok Fotoğraflar Çıktı

ABD'de meydana gelen olayda 33 yaşındaki erkek 34 yaşındaki hamile karısı ve çocuklarını kendi elleriyle öldürdü.

Hamile Karısını ve Çocuklarını Öldürdü, Metresinin Cep Telefonundan Şok Fotoğraflar Çıktı
Hamile Karısını ve Çocuklarını Öldürdü, Metresinin Cep Telefonundan Şok Fotoğraflar Çıktı melek eren

15 haftalık hamile olan Shanann Watts bir Iş gezisinden eve döndükten sonra olanlar oldu. Kadının arkadaşı bir gün sonra toplantı için eve geldiğimde Kadını evde bulamadı. 13 Ağustos tarihinde ABD polisi Colorado’daki evde İnceleme yaptı. Kadının telefonu cüzdanı arabası ve anahtarları evde bulundu ancak kendisi ve çocukları bulunamadı. Kayıp kadın ve çocukları bulmak için FBI de soruşturmaya dahil oldu. Bu sırada yerel bir Televizyon kanalına çıkan koca gözyaşı döktü.

KATİL KENDİSİYDİ

Ancak cinayetin aslı bambaşka şekildeydi. Yapılan aramalar sonucunda kadının cesedi bir arazide çocukları cesetleri ise bir akaryakıt tankında bulundu. 15 Ağustos tarihinde tutuklanan katil koca ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Soruşturmada kirli sırlarda peş peşe açığa çıkmaya başladı. Cani koca karısını çocuklarını vahşi bir şekilde öldürdüğünü itiraf ederken Bir de yasak aşkı ortaya çıktı.

METRESİ SÜREKLİ BOŞANMASINI İSTEMİŞ

Adamın metresi olan kadın adamdan sürekli karısını boşaması istiyordu. FBI Aynı zamanda nefret kadının cep telefonuna da el koydu ve inceledi. Telefon incelendiğinde ortaya çıkanlar ise herkesi şok etti. Cinayetler işlenmeden Bir hafta önce kadının internette gelinlik modeli aradığı tespit edildi. Cinayet gecesi isabet etmez kadının telefonda cinsellik turu yaptığı belirlendi. Kessinger'in 45 dakika boyunca saat cinsel ilişkiye hazırlık araştırması yaptığını tespit eden Dedektifler metresinin telefonundan çıkan fotoğrafları da paylaştı. Kerime yasak aşk yaşadığı birlikte birçok fotoğraf çektirdiği görüldü.

 

cani koca abd son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama