Hainlerin Karadeniz Planı Deşifre Oldu! Karot makinesi ile...

Karadeniz'de PKK'lı teröristlerin asfalt Yolları bomba döşemek için “karot makinesi” kullandığı belirlendi. Bitlis'te yakalanan terörist Mizgin K. PKK'lı teröristlerin uyguladığı yöntemi anlattı. PKK’lı Mizgin K., “Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfalt parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor.” Dedi.

Hainlerin Karadeniz Planı Deşifre Oldu! Karot makinesi ile...
Hainlerin Karadeniz Planı Deşifre Oldu! Karot makinesi ile... melek eren

Karadeniz'de PKK'lı teröristlerin asfalt Yolları bomba döşemek için “karot makinesi” kullandığı belirlendi.  Bitlis'te yakalanan terörist Mizgin K.  PKK'lı teröristlerin uyguladığı yöntemi anlattı. PKK’lı Mizgin K., “Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfalt parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor.” Dedi.

Terör örgütü PKK'nın Suriye ve Irak'ta ki kamplarında el yapımı patlayıcı eğitim olan teröristlerin İran üzerinden Karadeniz'e gönderildiği ortaya çıktı. Bu istihbarat üzerine örgütün gerçekleştirmek istediği saldırı biçimleri de deşifre oldu. Örgüt içerisinde sabotajcı olarak bilinen ve Güvenlik güçleri tarafından Bitlis kırsalında düzenlenen operasyonda yakalanan PKK'lı Mizgin K.'nın verdiği ifadeye göre terör örgütü asfalt Yolları bomba döşeyerek yamalıyordu.

KAROT MAKİNESİ KULLANILDI
Karot makinesi olarak bilinen ve Beton kullanılan gelişmiş bir makine olan karot makinası da PKK'lı teröristler tarafından kullanıldı. Asfalt altına el yapımı patlayıcıyı bu makine sayesinde yerleştiren PKK'lı teröristler daha sonra ya kesilen asfalt parçasının bombanın üzerine koyup ardından da Sabotaj ve çarpma ile zifti eriterek asfalta yama yapılmıştır su veriyordu.

BOMBALAR GECE DÖŞENİYOR
Terör örgütünün karot makinesini kullanmaya başladıktan sonra asfalt yolların ortasına kadar bomba döşediğini itiraf eden terörist patlayıcı bağlı bobin teli Niğde sabotajı çarpma ile eritilen birisini altına gizlenerek yol kenarına kadar çekildiğini söyledi.  Sabotaj grubunun bütün düzenekleri gece yerleştirdiğini ve gruptaki diğer teröristlerin de ana patlayıcı tuzağında bekleyerek gözleme yaptığını itiraf eden terörist ifadesinde çok şeyi anlattı.

‘JAMMER’A KARŞI F ANTEN
Terörist Mizgin K.  verdiği ifadede güvenlik güçlerinin karıştırmak köreltme cihazlarının etkili mesafe senin 300 350 metre olduğunu belirterek,  ana patlayıcıdan itibaren en az 350 metre uzaklığa kablo düzenleyici çekildiğini söyledi. Ayrıca PKK'lı teröristlerin Cemil Ardahan gelen sinyali geri çevirmek için alıcı telsiz anteninin önüne alüminyum folyo ile sarılmış çanak anten yerleştirdiklerini belirten terörist, bu düzenekleri 1 yıl önce kullanmaya başladıkları bilgisini verdi.

 

karadeniz PKK son dakika Hain plan asfalt
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama