Görüntülere Tepki Yağıyor! Damat ve Sağdıcı, Çevredekilerin Canını Hiçe Saydı

Bursa'da bir gelin arabasında kaydedilen görüntülerde damat üstü açık otomobil ile drift yaparken arkada oturan sağdıcı ise Havaya ateş açtı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük tepki çekti.

Görüntülere Tepki Yağıyor! Damat ve Sağdıcı, Çevredekilerin Canını Hiçe Saydı
Görüntülere Tepki Yağıyor! Damat ve Sağdıcı, Çevredekilerin Canını Hiçe Saydı melek eren

Bursa'da bir gelin arabasında kaydedilen görüntülerde damat üstü açık otomobil ile drift yaparken arkada oturan sağdıcı ise Havaya ateş açtı.  Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük tepki çekti.

Bursa'da bir damat gelin arabasıyla drift yaparken sadece İsa silahla havaya ateş açıp çevredeki vatandaşların hayatını hiçe saydı. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok izlenenler arasına girerken hem damada hem de sadece büyük tepki gösterildi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ
Sosyal medya yeni düşen bu görüntülerini Aslında geçen yıl bir düğünde çekildiği öğrenildi.  Nilüfer ilçesinde gelin arabasını kullanan damat üstü açık otomobil ile drift yaparken arkada oturan ve iddialara göre damadın sağdıcı olduğu öğrenilen şahıs ise silahla havaya ateş açıyor.

GELİN, HİÇ İSTİFİNİ BOZMADI
Sadece yanında oturan kadın cep telefonu ile olanları çekerken Gelin ise hiç istifini bozmuyor.  Çevrede çok sayıda kişinin olduğum anlarda kimse tepki göstermiyor. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa süre içerisinde tıklama rekoru kırdı.

 

bursa düğün gelin arabası drift sosyal medya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama