Gönül ilişkisi şüphesiyle kaçırıp 130 bin dolar fidye istemiş

İstanbul'da sevgilisi ile ilişki yaşadığını düşündüğü Pakistan uyruklu 26 yaşındaki Shabbir Ahmet'i kaçırarak 4 gün boyunca zorlu alıkoyan İşkence yaptıktan sonra ailesinden 130.000 dolar fidye isteyen 30 yaşındaki Muhammet A.'nın da aralarında bulunduğu bir kadın 8 kişi polis tarafından yakalandı.

Gönül ilişkisi şüphesiyle kaçırıp 130 bin dolar fidye istemiş
Gönül ilişkisi şüphesiyle kaçırıp 130 bin dolar fidye istemiş melek eren

Operasyon yapılan evde kaçırılan genç elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunarak kurtarıldı. Asayiş şube müdürlüğünde ailesine teslim edilen genç büyük Sevinç yaşarken şüpheliler adliyeye sevk edildi.
İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı'na başvuran Pakistan uyruklu Mazhar H., Yeğeninin kaçırıldığını ve kendilerinden 130.000 dolar fidye istendiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

30 EVE BASKIN YAPILDI

Olayla ilgili olarak Rehine kurtarma ve müzakere timleri tarafından yürütülen soruşturmada 4 gündür kayıp olan Shabbir Ahmet'in,  Ümraniye bölgesinde olduğu belirlendi. Polis ekipleri evi tam olarak tespit edemeyince savcılık talimatı ile bölgede bulunan 30 ayrı eve aynı anda baskın düzenlendi. Yavuztürk Mahallesi'nde baskın yapılan evlerden birinde zorla tutulan genç bulunarak kurtarıldı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Operasyon sırasında şüpheliyi kaçıran zorla alıkoyup işkence yaparak video istedikleri iddia edilen yabancı uyruklu Muhammed A.(30) ile Asma J. (26),'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

SEVGİLİSİYLE GÖNÜL İLİŞKİSİ OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENDİĞİ İÇİN KAÇIRMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelilerden Muhammet A.'nın, sevgilisi olan Asma J.'nin, Shabbir A. ile bir gönül ilişkisi olduğunu düşündüğü ve olayı Bu nedenle plan olmadığı tespit edildi. Muhammed A’nın Sevgilisine kaçırılan gençle gönül ilişkisi olup olmadığını sordum hayır cevabı aldıktan sonra gence eve çağırarak kaçırdığı ve birbirimiz minibüse bindirerek Ümraniye'de bir Eve getirdiği belirlendi.

 

istanbul rehine fidye kaçırma son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama