Genç Kızı Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmediği İçin Herkesin Gözü Önünde Bıçakladı

Erzurum'da Murat Yıldırım isimli kişi daha önce Aynı markette çalıştığı C.T. adlı genç kızı Arkadaşlık teklifini kabul etmediği için markette herkesin gözü önünde bıçakladı. Marketin güvenlik kameraları saldırı anını saniye saniye kaydetti.

Genç Kızı Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmediği İçin Herkesin Gözü Önünde Bıçakladı
Genç Kızı Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmediği İçin Herkesin Gözü Önünde Bıçakladı melek eren

Erzurum'da 13 Ekim Cumartesi günü saat 16.50 da yaşanan olayda daha önce Aynı markette çalışan Murat Yıldırım eski mesai arkadaşı C.T.'ye arkadaşlık teklif etti. Genç kız Yıldırım'ın teklifine olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine gözü dönen Murat Yıldırım markette sebze reyonunda çalışan genç kızın üzerine yürüdü. Daha sonra yanında getirdiği bıçağı çıkaran Murat Yıldırım müşterilerim ve diğer çalışanların gözü önünde genç kızı Arda Arda bıçakladı. Yıldırım genç kızı üzerinden bıçaklarken personel tarafından etkisiz hale getirildi.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Murat Yıldırım'ın genç kızı saldırdığı anlar ise marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan genç kızın sol göğsünden ve sırtından olmak üzere üç Ağrı yardan bıçaklandığı belirlendi. Gözaltına alınan Murat Yıldırım poliste verdiği ifadenin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanırken durumu iyi olan genç kız tedavisinin ardından taburcu edildi.

 

Erzurum market dehşet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama