Flaş Haber! ABD Sincar’a 5 Terör Kampı Kurdu

Mehmetçik Kuzey Irak sınırından 40 kilometre içeriye kadar girdi. Mehmetçiğin bölgede düzenlediği son operasyonlarda Zap, kandil, Basyan ve Avaşin de 48 terör mevzisi İmha edildi. ABD ise Sincar’a PKK'nın kanun yuvalanması için 5 yeni üs kurdu. Çok sayıda PKK elebaşının kandilde sıkışarak bölgeyi terk edip sincara gittiği öğrenildi.

Flaş Haber! ABD Sincar’a 5 Terör Kampı Kurdu
Flaş Haber! ABD Sincar’a 5 Terör Kampı Kurdu melek eren

Mehmetçik Kuzey Irak’taki düzenlediği operasyonlarla adım adım kandile doğru ilerliyor. Mehmetçiğin bölgede düzenlediği son operasyonda 48 terörist yuvası yerle bir edildi. ABD ise bölgede PKK'nın yuvalanması için 5 yeni üs kurdu. PKK'lı elebaşları operasyonlar nedeniyle kandilde sıkıştıkları için bölgeyi terk ederek sincara gidiyor. 
Mehmetçik Kuzey Irak sınırından 40 kilometre içeriye girerek PKK'ya darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Zagros sahası Olarak bilinen “Yüksekova-Şemdinli-Çukurca” hattında PKK’lı teröristlerin Türkiye bağlantıları tamamen koparıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri ise bölgede önleyici vuruş taktiği devreye soktu. Bu taktiği uygulayan Mehmetçik Teröristler nerede yuvalanıyorsa oraya gidip imha ediyor.

48 KAMP YERLE BİR EDİLDİ

Kandilde çok az sayıda teröristi aldığı öğrenilirken düzenlenen kara ve hava harekatlarına hız verildi. Operasyonlar kapsamında Kandil, Zap, Avaşin ve Basyan’a düzenlenen hava harekatlarında PKK'nın 48 terör kampı başına yıkıldı. Bölgede sıkışan terör örgütü ise İran sınırına genelde.

PKK SİNCAR’A TAŞINIYOR

Geçtiğimiz günlerde ABD tarafından PKK'nın kandil de bulunan elebaşlarının başına ödül koyması fakat bir yandan da onlarla iç tutmaya devam etmesi dikkat çekti. ABD terör örgütünün sincarda yuvalanabilmesi için 5 yeni askeri üs kurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği hava hareket var ondan sonra bölgede sıkışan PKK'lı çok sayıda elebaşı Irak sınırındaki sincara yönelmeye başladı.

 

mehmetçik kuzey ırak kandil son dakika son dakika haberi abd sincar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama