FETÖ Ablalarının Bylock Üzerinden Yaptığı Mide Bulandıran İzdivaç Pazarlığı

Kırklareli'de hala süren Feto yapılanmasına dair davada incelenen ByLock mesajlarında izdivaç pazarlığı yapıldığı ortaya çıktı.

FETÖ Ablalarının Bylock Üzerinden Yaptığı Mide Bulandıran İzdivaç Pazarlığı
FETÖ Ablalarının Bylock Üzerinden Yaptığı Mide Bulandıran İzdivaç Pazarlığı melek eren

Terör örgütü Feto yapılanmasına ilişkin davalar yurt genelinde sürüyor. Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Feto davasında ByLock mesajlarının bir kısmının deşifre Edildiği belirtildi. Davada yargılanan Sanık D.C’nin Evlerden sorumlu abla olarak görev yaptığı ve terör örgütüne üye olmak suçundan yargılandığı öğrenildi.

İZDİVAÇLARI YÜRÜTÜYORDU

Davada yapılan İnceleme sonucunda kadının örgüt içerisinde bulunan bekar kadınların evlendirilmesi için bir takım çalışmalar yürüttüğü belirlendi. Ortaya çıkan mesajlarda örgüt içerisindeki bekâr kadınların sorumlular tarafından yaş, meslek, memleket ve fiziki özelliklerine aynı zamanda mezheplerine göre liste haline getirildiği görüldü. Ayrıca sanıklarını ByLock üzerinden yaptığı mesajlaşmalarını incelenmesi sonucu mide bulandıran yazışmalar ortaya çıktı. Bu süreç içerisinde evlerden sorumlu abla olarak örgüt içerisinde bulunan sanığın, 'Erkan için acil bir aday'  mesajları attığı ortaya çıktı. Bu konu hakkında başka adayları da mesajlar gönderildi adaylarını bekleyen diğer bir örgüt üyesinin ise mesajlarda bütün özelliklerini saydığı görüldü.

İZDİVAÇ PAZARLIĞI YAPTILAR

Örgüt içerisinde Yapılan bu yazışmaların sonucunda adayları mesajlara göre geri döndükleri ve mesajlaşma Platformu üzerinden izdivaç pazarlığını yapıldığı belirlendi. Ayrıca örgüt üyelerinin örgüt dışından adaylarla görüşmesine izin verilmediği ve izdivaç işlemlerini planlayan ve yürüten kişilerin olmasını son derece önemli olduğu öğrenildi.

 

FETÖ BYLOCK bylock izdivaç pazarlığı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama