Fatih Altaylı Hakkında Trafik Polisine Hakaret Ettiği İddiası ile Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevli polis memuruna hakaret ettiği iddiası üzerine Gazeteci Fatih Altaylı hakkında "kamu görevlisine görevi nedeniyle hakaret" ve "tehdit" suçundan soruşturma başlatıldı.

Fatih Altaylı Hakkında Trafik Polisine Hakaret Ettiği İddiası ile Soruşturma Başlatıldı
Fatih Altaylı Hakkında Trafik Polisine Hakaret Ettiği İddiası ile Soruşturma Başlatıldı melek eren

Şişli'de Fatih Altaylı'nın Dün aracını yasak yere park ettiği için tartıştığı iddia edilen trafik polisine ara hakaret ettiği iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

KAMU GÖREVLİSİNE HAKARET VE TEHDİT

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ''kamu görevlisine görevi nedeniyle birden fazla kez hakaret'' ve ''tehdit'' suçundan Hakkında soruşturma başlatılan Fatih Altaylı'nın karakolda şüpheli sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. Polis Merkezi tarafından tutulan tutanakta Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde çok sayıda Park anons edilmesine rağmen bahse konu yerde araç içinde sürücü bulunmayanlara cezai işlem yapıldığı ve araç içerisindeki sürücülerin sözlü şekilde uyarıldığı belirtildi. Tutanakta, “Burada ''34 .... ....'' plakalı araç içerisinde bulunan sürücünün,  ''Aracın Fatih Altaylı'ya ait olduğunu ceza yazılamayacağını söylediği'' akabinde  de tüm uyarılara rağmen aracın kaldırmaması üzerine cezai işlem uygulandığı ifade  edilen evrakta, ''Bu sırada Fatih Altaylı olay yerine gelerek, 'Araç, hasta  bekliyor, insan olsanız azıcık halden anlarsınız, sizi şikayet edeceğim, sizi  mahvedeceğim' diye tehditlerde bulunmuş, görevli polis memuru da 'Şikayet etmek  sizin yasal hakkınız edebilirsiniz' şeklinde cevap vermiştir.''  ifadeleri kullanıldı. Daha sonra Fatih Altaylı'nın polis memuruna hakaret ettiği ve hakaret içeren ifadeleri de bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntüleri de görevlilere teslim ettiği belirtilen evrakta görevli polis memurunun bu konu ile ilgili olarak polis merkezine müracaatta bulunduğu ve Altaylı'dan şikayetçi olduğu belirtildi.

 

son dakika fatih altaylı soruşturma son dakika haberi polise hakaret
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama