Falcı Kadın Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Adamı Kaşla Göz Arasında Soydu

Antalya'da kendi aracının içerisinde 30 bin TL parasını Sayan adamı ormanda cinsel ilişki teklif eden falcı kadın, reddedilince bu defa da fal bakıp dua okuma bahanesiyle adamı soydu. 16 farklı suçtan hakkında arama kararı olduğu öğrenilen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Falcı Kadın Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Adamı Kaşla Göz Arasında Soydu
Falcı Kadın Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Adamı Kaşla Göz Arasında Soydu melek eren

Antalya'da kendi aracının içerisinde 30 bin TL parasını Sayan adamı ormanda cinsel ilişki teklif eden falcı kadın, reddedilince bu defa da fal bakıp dua okuma bahanesiyle adamı soydu.  16 farklı suçtan hakkında arama kararı olduğu öğrenilen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'da aracında para Sayan A.C.’ye falcı olduğu öğrenilen Dilek Y.  ormanlık alanda cinsel ilişki teklif etti. Adam olumsuz yanıt verince de bu defa parasını dua okuyup falına bakma teklifinde bulundu. A.C’de kadının teklifini kabul ederek 30 bin lirayı kadına teslim etti. Fakat adam parayı geri alıp tekrar saydığında ise 5400 liranın eksik olduğunu fark etti. Olaydan yaklaşık olarak 2 ay sonra yakalanan Dilek Y. tutuklandı.

16 SUÇTAN ARANDIĞI ÖĞRENİLDİ
2 ay önce adamı aracında soyan Dilek Y.  ün Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç araştırma ve soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan kadının emniyette 16 suçtan kaydını olduğu dört ayrı olaydan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi. Emniyete ifadesi alınan Dilek Y. daha sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

antalya falcı kadın hırsızlık asayiş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama