Evli ve İki Çocuk Annesi Kadın, Yasak Aşkını Görüntülerle Tehdit Etti

Aydın'da Evli ve iki çocuk annesi kadın yasak aşk yaşadığı evde iş adamına kasetle şantaj yaptığı gerekçesiyle yargılandığı davada delil yetersizliği nedeniyle beraat etti. Fakat eski sevgili şantaj konuşmalarını kanıt olarak mahkemeye sunulacak kadının 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu.

Evli ve İki Çocuk Annesi Kadın, Yasak Aşkını Görüntülerle Tehdit Etti
Evli ve İki Çocuk Annesi Kadın, Yasak Aşkını Görüntülerle Tehdit Etti melek eren

Aydın Efeler ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası işadamı Mehmet Ali T. 3 yıl önce bir yakınını ziyaret etmek için gittiği Hastanede hemşire Berrin S. ile tanıştı. Evli hemşire ile evli işadamı yasak aşk yaşamaya başladı. İlerleyen zamanlarda İki çocuk annesi kadın iş adamından eşinden ayrılmasını e kendisi ile evlenmesini istedi Fakat adam bunu kabul etmedi. Bunun üzerine hemşire Berrin S., Birlikte oldukları sırada gizli kamerayla çekilen görüntüleri kullanarak, "Eşinden boşanıp benimle evlenmezsen bu görüntüleri yayınlarım"  sözleri ile şantaj yapmaya başladı.

KASET ESKİ SEVGİLİDE

Bu sırada Ahmet Ali T.'ye Berrin S.'nin gönderdiği mesajı görünce aldatıldığını anlayan eşi kendisinden boşandı. Fakat iş adamı da bunun üzerine hemşire kadını terk etti. Berrin S.,  bu durumu gururuna yedirememek görüntüleri eski sevgilisi Öner B.'ye verdi. Öner B.Iş adamını telefonla arayarak elinde kasetleri olduğunu söyledi ve çantası 50 bin lira para istedi. Vermeyince de  Öner B. ile sevgilisinin eşi S.T. evini basarak işadamını Iş adamını darp etti. Bunun üzerine iş adamı eski sevgilisiyle eşi ve arkadaşından şikayetçi oldu.

PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ

Mahkemede 3 şüpheli hakkında Özel hayatın gizliliğini ihlal şantaj ve tehdit suçlarından dava açıldı. Barbun Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Öner B. 2 yıl, Berrin S'nin kocası S.T. 10 ay hapis cezası alırken Berrin S. delil yetersizliğinden beraat etti. Öner B. ile S.T'nin cezaları para cezasına çevrildi.

GİDİP HER ŞEYİ ANLATTI

Mahkemenin ardından Öner B. İşadamına giderek her şeyi anlattı. İzmir'de görülen duruşmada Tanık olan Öner B., Berrin S'nin kendisini azmettirdiğini belirterek, "Bana elinde görüntüler olduğunu söyleyip bu görüntüleri şantaj için kullanabilirsin' dedi"  ifadelerini kullandı. Şantaj görüntülerinin de gösterilmesinin ardından mahkeme daha önce Beraat kararı verdiği Kadın hakkında şantaj suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

aydın evli kadın son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama