Evli Kadını Dağa Götürüp Zorla İlişkiye Girdiği iddia Edilen Şüpheli “İftira Atıyor”

Konya'da evli ve bir çocuk annesi 22 yaşındaki H.K. isimli kadını dağlık alınan götürüp zorla cinsel ilişkiye girdikten sonra darp ettiği iddia edilen R.S.Ç. (25) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının polise verdiği ilk ifadede "Benimle ilişkiye girmeyi o istedi. Ben onu darbetmedim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Bana iftira attığı için ondan davacı ve şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Evli Kadını Dağa Götürüp Zorla İlişkiye Girdiği iddia Edilen Şüpheli “İftira Atıyor”
Evli Kadını Dağa Götürüp Zorla İlişkiye Girdiği iddia Edilen Şüpheli “İftira Atıyor” melek eren

Konya'da evli ve bir çocuk annesi 22 yaşındaki H.K.  isimli kadını dağlık alınan götürüp zorla cinsel ilişkiye girdikten sonra darp ettiği iddia edilen R.S.Ç. (25) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının polise verdiği ilk ifadede "Benimle ilişkiye girmeyi o istedi. Ben onu darbetmedim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Bana iftira attığı için ondan davacı ve şikayetçiyim"  dediği öğrenildi.

Konya'nın Merkez Meram ilçesinde 1 Eylül tarihinde meydana gelen olayda 4 yıldır evli olan 22 yaşındaki H.K. Eşiyle boşanma aşamasına geldi için ailesiyle birlikte yaşamaya başladı.  Olay günü 5 yıldır tanıdığı evli ve bir çocuk babası R.S.Ç.,  oturduğu Binanın önüne gelerek  H.K.'yi çağırdı. R.S.Ç.’nin gezme teklifini kabul eden H.K.  Motosiklete bindi.  genç kadını yakında bulunan bir dağlık araziye götüren  R.S.Ç.,  iddiaya göre kadını burada motosikletten indirerek zorla cinsel ilişkiye girdi.   Genç kadını darp ettikten sonra dağlık arazide bırakan zanlı olay yerinden ayrıldı. 

3 GÜN KİMSEYE SÖYLEYEMEMİŞ
Kendi imkanları ile eve dönen H.K.  Başından geçenleri Üç gün boyunca kimseye anlatamadı. Daha sonra durumu ailesine anlatan genç kadın ailesinin de kendisine destek vermesi üzerine 4 Eylül tarihinde polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polise ifade veren H.K. "R.S.Ç. olay günü oturduğum yere gelerek aşağıya inmemi istedi. Bana motosikletle biraz gezeceğimizi söyledi. Ben de ona inanıp motosiklete bindim. Daha sonra dağlık bir yere gittik. Motordan indikten sonra bana saldırdı. İtmeye çalıştım ancak gücüm yetmedi. Sonra benimle zorla cinsel ilişkiyi girdi. Yumruklarıyla beni darbettikten sonra olay yerinden ayrıldı"  ifadelerini kullandı.

 

konya meram zorla cinsel ilişki zanlı iftira darp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama