Evli Kadına Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Adıyaman'da Evli ve iki çocuk annesi bir kadına çıkma teklifinde bulunduğu öne sürülen şahsa Mahalleli meydan dayağı attı. Yediği dayak sonrasında yere yığılan şahsı mahallelinin elinden polis güçlükle aldı.

Evli Kadına Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı
Evli Kadına Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı melek eren

Alınan bilgiye göre birkaç gündür Evli ve iki çocuk annesi olan H.D.’yi takip eden A.Ü., İsimli şahıs iddiaya göre Mehmet Akif Mahallesi 2114 sokak içerisinde evli kadının yanına yaklaşarak kendisine çıkma teklifi etti. Şahıs kadının evli olduğunu söylemesine rağmen aldırış etmezken ısrarla devam edince kadın çığlık attı. Mahalle sakinleri durumu fark edince A.Ü.’yü yakalayarak tekme, tokat dövdü. Olayı haber alarak olay yerine gelen kadının kardeşi de Mahalleli ile birlikte şahsı dövdü.

POLİS ELLERİNDEN GÜÇLÜKLE ALDI

A.Ü., Saat sonucunda yaralanarak kaçmaya çalışınca vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri kısa süre içerisinde olan yerine ulaşarak mahalle sakinlerinin sakinleştirdi ve şahsı gözaltına aldı. Yaralı olan şahıs olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahıs hastanede tedavi altına alınırken mahalle sakinleri ve kadın şahıstan şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti.

 

son dakika haber adıyaman taciz son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama