Evlendiği Kadının 10 Yıllık Evli Olduğunu Karakolda Öğrendi

Sivas'ta yaşanan Azeri gelin adayı herkesi şaşkına çevirdi. İsmail Doğan isimli vatandaş 2 ay önce evlendiği Azeri kadının 10 yıllık evli olduğunu öğrendikten sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Evlendiği Kadının 10 Yıllık Evli Olduğunu Karakolda Öğrendi
Evlendiği Kadının 10 Yıllık Evli Olduğunu Karakolda Öğrendi melek eren

Sivas'ta yaşayan 32 yaşındaki İsmail Doğan akrabasının tavsiyesi üzerine Kocaeli Karamürsel'de yaşayan 26 yaşındaki Azeri kadın ile evlendi. Evlenmek için tadına 3000 TL Başlık parası ödeyen Doğan 2 ay önce dini nikah yaptı. İddiaya göre kadın sürekli olarak çeşitli sebeplerle kocasından para talep etmeye başladı. İsmail Doğan'ın resmi nikah istemesi üzerine evlendiği Taşdemirova Hastalandığını öne sürerek evden ayrıldı. Çeşitli bahanelerle Dini nikahlı eşine ödediği paranın 60 bin TL olduğunu iddia eden Doğan, Ablası Demet Doğan ile birlikte Cumhuriyet savcılığına giderek dolandırıldığını söyleyip suç duyurusunda bulundu.

Doğan akraba tavsiyesi üzerine iki ay önce dini nikah yaparak evlendiğini belirterek. “Evlendikten sonra her gün çeşitli bahanelerle para istedi. Önce baylık parası verdik. Sonra süt parası, ardından konsolosluk işlemlerinde ödenmek üzere 5 bin TL ödedim. Para talebi bitmek bilmiyordu. Durumdan şüphelenince resmi nikah yapmak istedik. Hastalandığını söyledi. Depresyona girdiğini iddia edince tedavi başlatıldı. Kaçacağını düşününce polis merkezine giderek yardım istedim. Burada 10 yıllık evli olduğunu öğrendik. Şu an Karamürsel’e geri döndü. Adliyeye gelip suç duyurusunda bulundum. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin” dedi.

ABLADAN MİLLİ GELİN ÇAĞRISI

Kardeşiyle birlikte savcılığa suç duyurusunda giden Demet Doğan ise yaptığı açıklamada, Kardeşini yuva kurması için bu evliliğe onay verdiklerini fakat dolandırıldıklarını belirterek başkalarının da dolandırılması için milli gelin çağrısı yaptı. Abla Doğan açıklamasında, “Biz maddi ve manevi olarak yıkıldık. 60 bin TL’ye yakın dolandırıldık. Evlenirken milli olunsun. Hiçbir zaman yabancı gelin alınıp mağdur olunmasın”  ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE’DE YOKTU AZERBAYCAN’DAN ALDIM"

Dini nikahla evlenen İsmail Doğan düğün günü düğün arabasının üzerine “Türkiye’de yoktu Azerbaycan’dan aldım” yazmıştı.

sivas azeri gelin dolandırıcılık son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama