Eski Sevgilisi Aldatıyor Deyip Sabaha Kadar Dövdü, Yetmedi Bacağından Vurdu

Bursa'da 26 yaşındaki sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı aldattığı iddiasıyla sabaha kadar seven ve daha sonra da Vuran Ahmet Kara hakim karşısına çıktı. Mahkemede ifade veren genç kadın, "Arabada sabaha kadar dövdü. Pompalı tüfekle bacağıma yakın mesafeden ateş etti. Sonra da hastaneye götürüp, 'Vurulmuş galiba' diyerek beni bırakıp kaçtı; şikayetçiyim" dedi. Sanık ise mahkemede yaptığı savunmada, "beni aldattığı için yaptım" dedi

Eski Sevgilisi Aldatıyor Deyip Sabaha Kadar Dövdü, Yetmedi Bacağından Vurdu
Eski Sevgilisi Aldatıyor Deyip Sabaha Kadar Dövdü, Yetmedi Bacağından Vurdu melek eren

Geçtiğimiz Şubat ayında Bursa'nın Gürsu ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Gemlik yarı açık cezaevinden izinli olarak çıkan evli ve bir çocuk babası Ahmet Kara, 2,5 yıldır sevgili olduğu 26 yaşındaki Aslı Çıkıkçı'yı Konuşmak amacıyla otomobile bindirilerek canbazlar Mahallesi'ne götürdü. Genç kadına kendisine aldatıp aldatmadığını soran Ahmet Kara, Kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sırasında kadını koltuğun altından çıkardığı pompalı tüfekle sol bacağından vurdu. Daha sonra kanlar içerisinde kalan genç kadını hastaneye götüren Ahmet Kara kadın hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kara daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yaralama suçundan Ahmet Kara hakkında açılan davada mahkeme görevsizlik kararı vererek dosyayı Bursa 1 ağır ceza mahkemesine gönderdi.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİ

Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık Kara'nın kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanması başladı. Aslı Çıkıkçı, Tedavisi devam ettiği için ilk duruşmaya annesinin yardımıyla tekerlekli sandalye ile geldi. Duruşmada sanık Ahmet Kara, avukatı ve aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Sanık Ahmet Kara mahkemede yaptığı savunmada, "Aslı ile 2,5 yıldır birlikte yaşıyoruz. Bir olaydan dolayı cezaevine girdim. Olay gecesi Aslı'yı evinden alıp, otomobille gezmeye çıktık. Aslı ile ilgili alkol ve uyuşturucu kullandığı ve beni aldattığı yönünde sözler duydum. Duyduklarımı sordum. Aramızda çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle bacağına ateş ettim. Bacağını aşırı kan kaybını önlemek için telefon şarj kablosuyla bağladım ve hastaneye götürdüm. Eşimi vurduğumu söyledim. Öldürmeye teşebbüs suçunu kabul etmiyorum"  ifadelerini kullandu. Hakimin, "Aldattığı yönünde sözleri kimden duydun?" sorusuna ise Kara, "Kendi ağzından duydum" yanıtını verdi.

'KAVAL KEMİĞİM KESİLDİ'

3 yıldır Ahmet para ile birlikte olduğunu söyleyen ve kendisini bekar diye tanıdığını belirten Aslı Çıkıkçı ise olay gecesini anlatırken şu ifadeleri kullandı;

"Evime bir arkadaşıyla birlikte araç ile geldiler. Beni ve ağabeyimi arabaya aldı. Bir süre araçla dolaştıktan sonra arkadaşını evine bıraktı. Daha sonra ağabeyimi araçtan indirip, '1 saat dolaşıp geleceğiz' dedi. Arabada bana vurmaya başladı. Sabaha kadar gezdirdi. Beni bir boş tarlada araçtan indirdi. Pompalı tüfeği bana doğru tutarak, 'Seni öldüreceğim, hadi anlat. Tüfekte iki mermi var, birini sana sıkacağım, diğerini kendime' dedi. Bizi görenler olunca yeniden arabaya bindirdi. Arabada, bacağıma doğru pompalı tüfekle ateş etti. Arabanın camında ve dikiz aynasında et parçalarını gördüm. Şarj kablosunu alıp bacağıma bağladım. Beni hastaneye götürdü. Orada bulunanlara 'Bir kız var, vurulmuş galiba' dedi. Sonra da beni bırakıp gitti. Geçirdiğim ameliyat sonucu kaval kemiğimden 12 santimetre kesildi, ayrıca ayak baş parmağım da alındı. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum."
Eksik Evrakların tamamlanması ve sanıp Ahmet Karan'ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

 

bursa yaralama kasten yaralama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama