Eski Eşi, Yeni Eşi ile Birlikte Çocuğunu Alıp Kaçtı

Adana'da yaşayan Cem kulaklıoğlu 9 yıl önce ayrıldığı eşi P.Ç.'nin, Velayeti kendisinde olan kızını iki günlüğüne görmek için aldığını ancak bir daha geri getirmediğini söyledi. Kızının kaçırıldığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunan kulaklıoğlu, "Kızımı eski eşim, yeni eşiyle birlikte kaçırdı. Bir kez telefonla görüştüm ve evi onların üstüne yaparsam kızımı vereceklerini söylediler" İfadelerini kullandı.

Eski Eşi, Yeni Eşi ile Birlikte Çocuğunu Alıp Kaçtı
Eski Eşi, Yeni Eşi ile Birlikte Çocuğunu Alıp Kaçtı melek eren

Adana'nın Merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yaşayan belediye işçisi 36 yaşındaki Cem kulaklıoğlu, 2010 yılında ayrıldığı P.Ç.'nin Velayeti kendisinde olan 13 yaşındaki kızını kaçırdığını öne sürdü. Eski eşinin 28 Ocak günü kendisini aradığını ve kızını özlediğini iki günlüğüne görmek istediğini söylediğini anlatan kulaklıoğlu, "Velayeti bende olan çocuğumu özlediğini söyleyerek 2 günlüğüne aldı. Daha sonra bir daha geri getirmedi. Çocuğum 2 haftadır okuluna dahi gidemiyor. Eğitiminden geri kaldı. Çocuğumun bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.
Cem kulaklıoğlu eski eşi ve onun yeni eşinin kızını kaçırdığını iddia ederek çocuğunu görmediğini dile getirdi. Eski eşine bu süre içerisinde 1 defa telefonla ulaşabildiğini söyleyen kulaklıoğlu, Aralarında geçen konuşmada ise P.Ç.nin çocuğu geri vermek için evi üstüne yapmasını istediğini öne sürerek şöyle konuştu:
"Çocuğu almak istiyorsan evi üstüme yapacaksın, dedi. Yeni eşiyle birlikte hareket ediyorlar. 2010'da boşandık. Mahkeme ilk önce velayeti annesine verdi ama daha sonra velayeti bana geçirdi. 28 Ocak günü çocuğumu aldı ve o günden beri ortada yoklar. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde olabileceklerine dair bilgiler aldım. Yetkililere sesleniyorum, çocuğumu bana teslim etsinler, onu bulsunlar."

 

adana merkez son dakika çocuk
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama