Eşini Öldüren Katil Zanlısı: 'Seni Boynuzluyorum' Deyip Emme İzini Gösterince...

Antalya'da kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşinin Zübeyde Demirbozan’ı Boğarak öldüren 26 yaşındaki Tolga Demirbozan mahkemede verdiği ifadede, "olay günü eşimi bir erkek aradı. Sonra da bana 'Seni boynuzluyorum, anlamıyor musun' diyerek, boğazını gösterdi. Boğazında emme izi vardı. Ben de sinirlendim. Boğazını sıktım" dedi.

Eşini Öldüren Katil Zanlısı: 'Seni Boynuzluyorum' Deyip Emme İzini Gösterince...
Eşini Öldüren Katil Zanlısı: 'Seni Boynuzluyorum' Deyip Emme İzini Gösterince... melek eren

Antalya Kültür Mahallesi 3875 Sokak ta 29 Temmuz Pazar günü saat 20.30 sularında yaşanan olayda 3 ve 5 yaşındaki erkek çocukları olan Zübeyde ve Tolga Demirbozan çift arasında kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Torba Demirbozan Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu da eşini boğarak öldürdü. Eve gelen arkadaşları Zübeyde Demirbozan cansız bedenini bulurken olay sonrası kaçan Tolga Demirbozan Nazilli de polise teslim oldu.

'YAKINLARI, EŞİME UYUŞTURUCU SATTIRIYORMUŞ'

Antalya 7 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada tutuklu sanık Tolga Demirbozan başka bir suçtan tutuklu Zübeyde Demirbozan’ın kız kardeşi Mebluse Bozkurt ve taraf avukatları hazır bulundu. Tolga Demirbozan mahkemede yaptığı savunmada eşiyle 5 yıldır evli olduklarını belirterek Hurdacılık yaparak geçirdiklerini ve eşi ile daha önce Nazilli de yaşadıklarını söyledi. Tolga Demirbozan savunmasının devamında,  “Eşimin telefonu bozulunca yeni bir telefon aldım. Telefonuna takmak için SIM kartını isteyince tedirgin oldu. Israr edip kartı aldım ve telefona taktım. Bu sırada, eşimin bir erkekle mesajlaştığını gördüm. Mesajda 'Aşkım bayadır görüşemiyoruz ne yapıyorsun?' yazıyordu. Tartıştık ve kendisini tokatladım. Bu olay nedeniyle evden bir ay uzaklaştırma kararı verildi. 10-15 gün sonra eşim çocuklarımdan birini alıp Antalya'ya gitti. Ben de Manisa Kırkağaç'a ailemin yanına gittim. Yaklaşık 5-6 ay bu şekilde ayrı yaşadık. Bu sürede eşime yakınları tarafından uyuşturucu sattırıldığını öğrendim. Antalya'ya gidip ailemi toparlamaya çalıştım. Ancak eşimin ailesi buna izin vermedi" dedi.

TELEFONDAKİ KİŞİ 'İNSAN ALACAĞININ PEŞİNE DÜŞMEZ Mİ' DEDİ

Tolga Demirbozan bunun üzerine Manisa'ya döndüğünü belirterek savunmasında şu ifadeleri kullandı; “Bir gün eşim beni aradı. Yaptığı hatalardan pişman olduğunu, çocuğunu özlediğini, bir araya gelmek istediğini söyledi. Antalya'ya geldim. Eşim, Sevda adlı arkadaşının yanında kalıyordu. O evde bir gece misafir kaldık. Eşim barda garsonluk yaptığını söyleyerek gece çalışmaya gitti. İşteyken 'Aşkım kolay gelsin, ne yapıyorsun?' diye mesaj attım. O da bana 'Tolga ne aşkı, ne yapıyorsun? İşler kötü gidiyor. Sabah gelince anlatırım' dedi. Sabah geldiğinde direkt yatak odasına gidip üstünü değiştirdi. Bu sırada, telefonla birkaç mesaj attığını gördüm. 'Kime mesaj attın' deyince Sevda'ya attığını söyledi. Eşim biraz dinlendikten sonra dışarıya çıkmayı teklif ettim. O da sinirle yorgun olduğunu, bana yalan söylediğini, konsomatrislik yaptığını itiraf etti. Sinirlendim ve odaya gidip valizimi hazırlamak istedim. Arkamdan geldi. Kalmamı istedi. O sırada telefonu çaldı.  Arayan bir erkekti. Bu kişi telefona ben bakınca 'Kusura bakma, alacağım vardı. Onun için aradım' dedi. Ben de telefonun eşime ait olduğunu söyledim. Telefondaki kişi bu kez 'İnsan alacağının arkasına düşmez mi' diyerek telefonu kapattı."

'BOĞAZINI SIKMAYA BAŞLADIM, HAREKETSİZ KALINCA BIRAKTIM'

“Eşime bana neden ters davrandığını sordum. O da bana 'Bu benim yaşantım. Onlar benim dostlarım. Seni boynuzluyorum, anlamıyor musun?' diyerek bana boğazını gösterdi. Boğazında emme izi vardı. Ben de sinirlendim. Kendime hakim olamadım. Boğazını sıkmaya başladım. Hareketsiz kalınca da bıraktım. Amacım öldürmek değildi. Öldüğünü düşünmediğim için arkamdan beni şikayet etmesin diye cep telefonunu aldım. Evden uzaklaştım. Çocuğumla birlikte Nazilli'ye gittim ve onu amcama bıraktım. Sonra da Nazilli'de polise teslim oldum."
Mahkemede şikayetçi olarak bulunan Zübeyde Demirbozan'ın kardeşi Mebluse Bozkurt ise Daha önce de Sanığın kız kardeşini silahla bacağından vurulduğunu ve şiddet uyguladığını iddia ederek öldürülmeden önce de kız kardeşinin sanığı çağırdığına inanmadığını kardeşlerini çocukları bahane ederek kandırdığını düşündüğünü söyledi ve sanıktan şikayetçi olduğunu tekrarladı. Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için başka bir tarihe ertelendi.

 

antalya kıskançlık cinayet eş cinayeti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama