Erzurum'da İnternet Kafeye Çıktı Almak İçin Gelen Kızı Taciz Eden Sapık, “Senin Gibi Güzel Kızlardan Para Almıyoruz” Deyip Dudağından Öptü

Erzurum'da ödevini yazıcıdan çıkarmak için internet kafeye giden 14 yaşındaki M.N.Ö. internet kafe sahibi 69 yaşındaki R.K.’nın tacizine uğradı.

Erzurum'da İnternet Kafeye Çıktı Almak İçin Gelen Kızı Taciz Eden Sapık, “Senin Gibi Güzel Kızlardan Para Almıyoruz” Deyip Dudağından Öptü
Erzurum'da İnternet Kafeye Çıktı Almak İçin Gelen Kızı Taciz Eden Sapık, “Senin Gibi Güzel Kızlardan Para Almıyoruz” Deyip Dudağından Öptü melek eren

Erzurum'da ödevini yazıcıdan çıkarmak için internet kafeye giden 14 yaşındaki M.N.Ö.  internet kafe sahibi 69 yaşındaki R.K.’nın tacizine uğradı. 

İddiaya göre 14 yaşındaki kız internet kafeden çıktı aldıktan sonra borcum ne kadar diye sordu.  Fakat internet kafeyi işleten 69 yaşındaki zanlı, 'Senin gibi güzel kızlardan para almıyoruz' deyip küçük kızı dudağından Ve yanağından öptü.  Küçük kızın ailesine şikâyeti üzerine 69 yaşındaki R.K. hakkında Çocuğun cinsel istismarı suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

ÖDEVİ İÇİN ÇIKTI ALMAYA GİTMİŞTİ
Erzurum merkez Palandöken ilçesindeki Yenişehir semtinde geçtiğimiz 18 Aralık tarihinde yaşanan olayda, M.N.Ö.  okuldan döndükten sonra ödevini yazıcıdan çıkarmak için R.K.'nin işlettiği internet kafeye gitti.  İddiaya göre,  kendisine çıktı alamadığını söyleyen Vanlı küçük kızı yan tarafta oğlunun işlettiği internet kafeye yönlendirdi. M.N.Ö.,  internet kafede kimse olmadığı için ödevini kendisi çıkartırken Bu sırada R.K.’da genç kızın yanına gelerek dudağından Ve yanağından öptü. 8'inci sınıf öğrencisi M.N.Ö., olayı ailesine anlatamazken Başından geçenleri sınıf arkadaşları ile paylaştı.  Bir arkadaşının durumu annesine anlatması üzerine yaşananlar küçük kızın ailesine ulaştı. Ailenin şikâyeti üzerine evli ve 5 çocuk babası R.K. gözaltına alındı.  Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zammı hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Çocuğun cinsel istismarı suçundan 8 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İLK DURUŞMA YAPILDI
Zanlı R.K. Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkarken suçlamaları reddetti.  Mağdurun torunun yaşında olduğunu söyleyen R.K. ailenin markete borcu bulunduğunu bu nedenle de kendisine iftira attıklarını söyledi.

Erzurum cinsel istismar internet kafe market son dakika yerel haberler erzurum haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama