Erzurum'da İki Grubun Kavgasında Ortalık Savaş Alanına Döndü: 3 Yaralı

Erzurum'da daha önce kavga eden ve araya girenler tarafından barıştırılan iki grup yeniden birbirlerine girince ortalık Savaş alanına döndü. Bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Kavganın ardından gözaltına alınan 1 kişi kameramana tekme atmaya çalıştı.

Erzurum'da İki Grubun Kavgasında Ortalık Savaş Alanına Döndü: 3 Yaralı
Erzurum'da İki Grubun Kavgasında Ortalık Savaş Alanına Döndü: 3 Yaralı melek eren

Erzurum Mahallebaşı semtinde geçtiğiniz Haziran ayında iki grup arasında kavga çıkmış ve 7 kişi yaralanmıştı. O kavganın ardından araya girenler tarafından barıştılar 2 grup yeniden karşı karşıya geldi.

HAZİRAN AYINDA KAVGA ETMİŞLERDİ

Haziran ayında yaşanan olayda iki grup semt garajı içerisinde seyyar satıcılık yaptıkları sırada yer meselesi yüzünden tartışmış ve kısa sürede tartışma bıçaklı bastonlu kavgaya dönüştü. Olay sırasında 3 kişi bıçaklanarak 4 kişi ise baston darbesiyle yaralandığı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken polis ekipleri saldırganlara müdahale ederek Etkisiz hale getirdi. Elleri kelepçelenen saldırganlar Ekip Otolarıyla polis merkezine götürüldü.

DÜN YENİDEN KAVGA ETTİLER

O dönemde yaşanan kavganın ardından barıştırılan taraflar Dün Öğle saatlerinde Mahallebaşı semtinde bir kıraathanede yeniden karşı karşıya geldi. Aralarında tartışma başlayan iki grup kısa süre içerisinde birbirine girdi ve bıçaklı kavga çıktı. Olayda 3 kişi yaralanırken yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan bir kişinin kameralara tekme atmaya çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan şahıslar için polis ekipleri hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

erzurum kavga meydan savaşı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama