Erzurum'da İğrenç Olay! Oyun Oynayalım Deyip 3 Kızı Evine Götürdü...

Erzurum'da 42 yaşındaki İsrafil İ. Yaşları 7 ile 11 arasında değişen 3 kız çocuğuna alıkoyarak birine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Mahkemenin İlk duruşmasında sanığa kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlarından 'iyi hal' indirimi uygulanmadan 39 yıl hapis cezası verildi. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen tutuklu Sanık mahkeme heyetine dönerek, "Böyle bir suçtan karşınıza çıkmak istemezdim. Dilim tutulmaktadır" ifadelerini kullandı.

Erzurum'da İğrenç Olay! Oyun Oynayalım Deyip 3 Kızı Evine Götürdü...
Erzurum'da İğrenç Olay! Oyun Oynayalım Deyip 3 Kızı Evine Götürdü... melek eren

Erzurum'da Haziran ayında yaşanan olayda Sokakta Tek Başına oyun oynayan 7 yaşındaki İ.A.'nın yanına giden 42 yaşındaki  İsrafil İ., Kendisini babasının arkadaşı olarak tanıttı. Küçük kıza "Evde biraz oyun oynayalım, sonra seni babana götürürüz"  Dedikten sonra elinden tutan İsrafil İ., yürüyeme başladı.  Bu sırada küçük kızın akrabasının seslenmesi üzerine elini bırakan zanlı kaçtı. Olay üzerine İ.A.'nın annesi, Gölbaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek Kızını kaçırmak istediği iddiasıyla şikayetçi oldu.

POLİS MERKEZİNE SIĞININCA YAKAYI ELE VERDİ

İsrafil İ. Hakkında Polis Merkezi'nde kimliğinin tespit edilmesi için soruşturma başlatılırken olaydan 9 gün sonra bu defa da sokakta oynayan N.D. (11) ve S.Ç.'nin (10) yanına gitti. Oyun bahanesi ve şeker verme bahanesiyle çocukları evine götüren zanlı çocuklardan birine cinsel istismarda bulundu. Çocuklar İsrafil İ.'nin evin kapısını kilitlemeye Başladığını fark ederek zemin kattaki balkondan inip kaçmaya başladı. Sokakta çocukların bağırmaya başladığını gören mahalle sakinleri İsrafil İ.'yi "Bu evde sapık var" diye kovalamaya başladı. Zanlı kendisini korumak için Gölbaşı Polis Merkezi Amirliği'ne girince  yakalandı. Polis ekipleri daha önce de İ.A.'yı kaçırmak isteyenin Aynı kişi olduğunu belirledi. Gözaltına alınan zanlı sevk edildiği adliyede 25 Haziran tarihinde çıkarıldığı 2 Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'ÇOCUKLARA KARŞI EYLEMİM OLMADI'

Eşinden Ayrılan ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen İsrafil İ.'nin dün Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Mahkemede 3 çocuğa karşı herhangi bir eyleminin olmadığını söyleyen zanlı, "Böyle bir suçtan dolayı karşınıza çıkmak istemezdim. Dilim tutulmaktadır. Mağdurlardan İ. ile yan yana yürüdüğümüz doğru. Kendisi o gün bisiklet sürüyordu. Benim çocuğum birkaç gün önce bisikletten düşmüştü. O gözümün önüne geldi. Bu nedenle İ.'yi 'Gel, elini yüzünü yıkayalım' diyerek çeşmeye götürüyordum. N. ve S. ile evime gittim. Olay günü benden tavuk döner almak için para istediler. Ben de yanımda para olmadığı için onlarla birlikte evime gittim. 2'sine karşı da bir eylemim olmadı"  ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Mağdur kız çocukları duruşmada hazır bulunurken psikolog eşliğinde ifadeleri alındı. Çocuklar ve aileleri yaşadıklarını seksek anlatırken İsrafil İ.'den şikayetçi oldu. Mahkemeye mütalaasını sunan Cumhuriyet Savcısı Ekrem Şakar, Sanığın İ.A. ve S.Ç.'ye karşı 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' eyleminden, N.D.'ye karşı ise 'hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun cinsel istismarı' eylemlerinden Cezalandırılmasını istedi. Mahkemede son sözü sorulan sanık ise "Affınıza sığınıyorum, ben suçsuzum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.

İLK CELSEDE REKOR CEZA

Mahkeme ise duruşmada ilk celsede rekor bir cezaya imza atarak Sanık İsrafil İ.'yi N.D.'ye karşı işlediği 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 12 yıl hapis cezasına mahkum etti. Heyet, sanığı 3 kız çocuğuna karşı 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan önce çocukların her biri için 3'er yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti eylemin çocuklara karşı işlendiğini dikkate alarak cezayı 6'şar yıla çıkardı. Eylemin cinsel amaçlı işlendiğini dikkate alan mahkeme heyeti Bu ceza yarı oranında arttırarak İsrafil İ.'ye 9'ar yıl olmak üzere 27 yıl hapis cezası verdi. 'İyi hal' indirimi uygulanmadan toplam 39 yıl hapis cezasına mahkum edilen İsrafil İ.'nin hükümle birlikte tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.

 

erzurum cinsel istismar çocuğa cinsel istismar ilk duruşma son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama