Erzurum'da Dehşet! Dört Arkadaş İki Genç Kızı Dağa Götürüp...

Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerinde 8 Mayıs 2018 günü meydana gelen olayda, Sevcan B., B.Y. ve C.Ç.'yi arayarak buluşma teklifinde bulundu. İki kız arkadaş F.K.'ye ait araçla Caddeye indi. Daha sonra araca Ahmet D., Eren S., Sevcan B., Sercan U. ve N.Y. bindi.

Erzurum'da Dehşet! Dört Arkadaş İki Genç Kızı Dağa Götürüp...
Erzurum'da Dehşet! Dört Arkadaş İki Genç Kızı Dağa Götürüp... melek eren

İddiaya göre Bıçak tehdidiyle Ahmet D. F.K.'den aracını dağlık bölgeye sürmesini istedi. Ormanlık alanda Üç kız arkadaş ve Ahmet D., dedikodularını yaptıklarını ileri sürdükleri B.Y. ve C.Ç.'yi dakikalarca tekme tokat dövdü. İki genç kız yerlerde sürüklenirken Başını taşlara vuran kişiler küfür ve hakaretler yağdırmaya devam etti. Daha sonra elinde bıçak olan Ahmet D., Tehdit ettiği  C.Ç.'den soyunmasını istedi.

BIÇAK TEHDİDİ İLE SOYUNDURDU

Ahmet D.,Bıçak tehdidiyle genç kızı iç çamaşırı kalana kadar soyundururken cep telefonuna poz vermesini istedi. Daha sonra saçından tuttu ve eski sevgilisi olduğu öğrenilen B.Y.'ye bıçağı  doğrultan Ahmet D., "Benimle birliktelik yaşayacaksın, yoksa seni öldürürüm" diyerek istismarda bulundu. Iki kız arkadaşın ayakkabıları da yağmalanırken şehir merkezine kadar yürüyerek çıplak ayakla indir ve polise giderek şikayetçi oldu.

TUTUKLANDILAR

Genç kızlara şikayeti üzerine Olaya karışan Ahmet D., Eren S., Sevcan B., Sercan U. ve N.Y. gözaltına alındı.  Yapılan İnceleme sonucunda gözaltına alınan kişilerin cep telefonlarında işkence anlarının fayda edildiği belirlendi. Bunun üzerine Ahmet D., Eren S., Sevcan B., Sercan U., N.Y. 9 Mayıs'ta tutuklanarak cezaevinde konuldu. Yaklaşık 4 ay sonra Ahmet D.'nin dışındakiler Tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilirken 18 yaşından küçük olan N.Y.'nin dosyası Çocuk Mahkemesi'nde  görüldü. hmet D., Eren S., Sevcan B., Sercan U. hakkında Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Çocuğun nitelikli cinsel istismarı Cebir tehdit ve ile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma başkasına bir malın teslimi veya malın alınmasına karşı koyma Maya mecbur kurma suretiyle yağma suçlarından Ahmet D.'nin 12 yıldan 55 yıla kadar hapsi istendi. Diğer 3 sanık hakkında ise çocuğun nitelikli cinsel istismarı Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 5 yıldan 22 buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Erzurum 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu Sanık Ahmet D., tutuksuz sanıklar Eren S., Sevcan B., Sercan U. ile avukatları katıldı. Duruşmaya yetiştirme yurdunda kalan müştekilerden B.Y. katılmazken, C.Ç., memleketinden SEGBİS ile duruşmaya bağlandı. Ahmet D., B.Y. ile 3-4 ay sevgili olduklarını  ve Yaşananlardan dolayı pişman olduğunu belirterek, "B. gidip bir yerlerde 'ben Ahmet'ten hamileyim' demişti. Biz evlenecektik ancak buna çok sinirlendim. Hep beraber gezmeye çıktık. Bunu da duyunca sinirlendim ve bunlara vurdum. Sonra malum olay oldu ancak arkadaşlar videoya çekmişler, benim bundan haberim yoktu. Olaydan önce ilişkiye girmiştik. Sevgilimdi ve kendisiyle evlenmeyi düşünüyordum. C.'yi soyundurduğum doğru ancak bu esnada herhangi bir şeyle tehdit etmedim. Her ikisiyle de sevgiliydim ben. Olay nedeniyle pişmanım. Annemin, ablalarımın ağlamalarına dayanamıyorum. Biz kendimizi yaktık, siz bizi yakmayın hakim bey" dedi.

erzurum palandöken işkence son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama