Erkek Çocuklarını Para Karşılığında Öpüştüren Sosyal Medya Fenomeni Tutuklandı

İzmir’de erkek çocuklarını para karşılığında öpüştürerek bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, Bu sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan sosyal medya fenomeni çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Ayrıca Bulut Altuğ'un paylaştığı videolara mahkeme tarafından erişim yasağı getirildi.

 Erkek Çocuklarını Para Karşılığında Öpüştüren Sosyal Medya Fenomeni Tutuklandı
 Erkek Çocuklarını Para Karşılığında Öpüştüren Sosyal Medya Fenomeni Tutuklandı melek eren

İzmir’de sosyal medya fenomeni olarak tanınan 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, İddiaya göre özellikle Kordon boyundaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para vererek birbirleriyle öpüştürdükten sonra kaydettiği bu anların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaşılan görüntüleri izledikten sonra duruma tepki gösterdi.

TUTUKLANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Bulut Altuğ’u Dün gözaltına aldı. Ünlü sosyal medya fenomeni hakkında Çocuğun cinsel istismarı ile genel ahlaka ilişkin suçlar kapsamında işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Altuğ bugün sevk edildiği adliyede Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Ayrıca sosyal medya fenomeni tarafından paylaşılan görüntüleri ve mahkeme tarafından yayın yasağı getirildi.

 

gaga bulut bulut altuğ sosyal medya fenomeni
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama