Engelli Vatandaşa Gönüllü Desteği

Engelli Vatandaşa Gönüllü Desteği

Engelli Vatandaşa Gönüllü Desteği
Engelli Vatandaşa Gönüllü Desteği
Kötü bir trafik kazası sonucu hayatına engelli olarak yaşamaya devam eden 2 çocuk babası Yılmaz Karaman Niğde de yaşamını sürdürmektedir. Geçtiğimiz günlerde hazin bir olayla gündeme gelen Karaman yürekleri dağladı. Evinin önünden çalınan kömürleri için hırsıza çağrı yapan Yılmaz Karaman’a Bursa’dan yardım geldi haberin detayları yazımızın kalanında olacak.

2 ÇOCUK BABASININ HIRSIZA ÇAĞRISI YÜREKLERİ DAĞLADI

Devlet desteği ile evinde olan kömürü hırsızlar tarafından çalınan Yılmaz karaman ‘bir daha yakıt alamam çocuklarım kış boyu bununla ısınacak kömürümü lütfen getir’ sözlerine duyarlı bir vatandaş tarafında destek geldi. Evini ısıtmak için belediyeden destek olarak verilen kömürünün çalınması üzerine hırsıza televizyon aracılığı ile çağrı yapan engelli babanın çağrısı hayırsever bir vatandaş tarafından yerine getirildi.

HAYIRSEVER VATANDAŞ ADINI GİZLİ TUTTU

Adının açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaş bu konuda oldukça hassas davranıyor. Ayrıca kapısında yakacak kömürü gören aile üyeleri sevinç gözyaşlarına boğuldu. Evin hanımı Sibel Karaman kömürleri kapının önünde görünce sevinç gözyaşlarına boğuldu. Gönderen hayırsevere dualarını ve teşekkürlerini ileten Sibel hamın çocuklarım üşümeyecek diye sevincini dile getirdi. Çocukları ile beraber kömürleri içeri yerleştirmeye çalışan anne sevinci gözlerinden okunuyordu. Çocuklarında bu duruma hallerinden belli olurken ailecek birbirlerine yardım etmeyi de ihmal etmediler. Aile son olarak 1 ton kömür yollayan hayırsevere kameralar aracılığı ile teşekkürlerini iletti.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama