Engelli Kadına Cinsel İstismarda Bulunan Sanık “Zorla Tutmadım Ama Kapıyı Kitliyordum”

İzmir'de bedensel ve hafif düzeyde zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Zeki Yıldız hakim karşısına çıktı. Mahkemede tutuklu sanık cinsel ilişki için kendisine engelli kadının baskı yaptığını öne sürdü. Mahkemede ifade veren S.F.'nin annesi ise kızının Engelli olduğunu ve cinsel konuları algılayabilecek durumda olmadığını söyledi.

Engelli Kadına Cinsel İstismarda Bulunan Sanık “Zorla Tutmadım Ama Kapıyı Kitliyordum”
Engelli Kadına Cinsel İstismarda Bulunan Sanık “Zorla Tutmadım Ama Kapıyı Kitliyordum” melek eren

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan M.F. 23 Temmuz 2018 günü evden çıkan zihinsel ve bedensel engelli 45 yaşındaki kızı S.F.'yi Telefonla arayarak nerede olduğunu sordu. Engelli kadın Karşıyaka'da olduğunu oraya kendisi de bir kadının getirdiğini söyledi. Cep telefonunu kapatmasının ardından kızına bir daha ulaşamayan anne polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Engelli kadın 4 gün sonra Sokaklar'dan kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Zeki Yıldız'ın evinde bulundu. Poliste ifade veren kadın Zeki Yıldız ile sokakta tanıştıklarını bıçak dayayıp kendisine Emine götürdüğünüzde telefonun bataryasını çıkardığını ve 4 gün boyunca cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.
Şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken ilişkiye girdiklerini Ancak bunun da engelli kadının cezası ile olduğunu öne sürdü. Kızının hem zihinsel hem bedensel engelli olduğunu ve bir gözüm hiç görmediğini söyleyen anne tekerlekli sandalye ile hareket edebildiğini kendisini ifade etmekte zorlandığını belirterek şüphelinin yalan söylediğini iddia etti ve şikayetçi oldu. Üstümü kapsamında Zeki yıldız tutuklanırken hakkında nitelikli cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.

'ZORLA TUTMADIM AMA KAPIYI KİLİTLİYORDUM'

İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Zeki Yıldız mağdur S.F., annesi M.F., Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Müjgan Bilgen Özen ile taraf avukatları katıldı. Sadık Zeki Yıldız duruşmada suçlamaları kabul etmezken cinsel birliktelik teklifini kendisine kadının yaptığını bunun üzerine ilişkiye girdiklerini öne sürdü. Zeki Yıldız aynı zamanda S.F.'ye Evlilik teklifinde bulunduğunu iddia ederken; "Kendisini seviyorum. O'na evlenme teklifi ettim, O da kabul etti. Bunun üzerine buluşup evime gittik. Tekerlekli sandalyeden eve kucağımda çıkardım. Tekerlekli sandalyeyi de evin içine koydum. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. 'Evlenince birlikte oluruz' dedim. 'Ben evlenen kadar bekleyemem' diyerek, bana baskı yaptı. Dört günde dört kez ilişkide bulundum. Bunların hepsi rızasıyla oldu. Evimde zorla tutmadım. Telefonunun bataryasını söküp sakladığım doğru değildir. Annesiyle yanımda telefonda konuşup,  'Beni neden sevmiyorsunuz' dedi. Telefonu kapatınca da bana verip, 'Gözüm görmesin al' dedi. Ben de telefonu mutfaktaki çekmeceye koydum. Hurda toplamaya gittiğim zaman onu yatağın üzerinde bırakıyordum. Kendisi tekerlekli sandalyeye binemez. Kapıyı da kilitliyordum işe giderken. Bende kaldığı son gün hurda toplamaktan eve döndüğümde sokakta beni gösterip 'işte tecavüzcü Zeki Yıldız bu' diyerek, beni dövdüler" dedi.

 

izmir buca cinsel istismar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama