Emekli Öğretmenin Katili, Sosyal Medyada Tanışıp Aynı Sitede Ev Tuttuğu Kadın ve Sevgilisi Çıktı

Antalya'da 61 yaşındaki emekli öğretmen Faik Akyol 11 ayında evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Emekli öğretmenin katil zanlısı sosyal medyadan tanıştığı komşusu 37 yaşındaki Derya S ve erkek arkadaşı Ü.Ü. çıktı.

Emekli Öğretmenin Katili, Sosyal Medyada Tanışıp Aynı Sitede Ev Tuttuğu Kadın ve Sevgilisi Çıktı
Emekli Öğretmenin Katili, Sosyal Medyada Tanışıp Aynı Sitede Ev Tuttuğu Kadın ve Sevgilisi Çıktı melek eren

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi Dostlar 4 sitesinin 5 katında yaşayan emekli öğretmen Faik Akyol dan haber alamayan yakınları geçtiğimiz 10 Ocak günü akşam saatlerinde eve gitti. Kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye giren yakınları Akyol’u banyoda kanlar içerisinde yatarken buldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri emekli öğretmenin boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemede salonda yaşanan arbede sırasında bıçaklanan emekli öğretmenin karın bölgesine kıyafetleri ile tampon yaptığı sürünerek balkona çıktığı ve burada hayatını kaybettiği belirlendi. Faik Akyol un eşi Fatma akyol'un sorunlarına bakmak için İzmir'deki kızının yanına gittiği ve bu nedenle de emekli öğretmenin evde yalnız olduğu ortaya çıktı.

CİNAYET BÜRO EKİPLERİ PARMAK İZİ BULDU

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri emekli öğretmenin katili ya da katillerini bulmak için Geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken olay yerinde de parmak izi incelemesi yapıldı. Yapılan incelemede evde akyol'un kadın komşusu Derya S.'nin parmak izi bulundu. Faik Akyol ve komşu kadının sosyal paylaşım sitesinde tanıştıklarını belirleyen ekipler yaklaşık 11 ay süren incelemede yeterince deli bile ulaştıktan sonra geçtiğimiz Salı günü Derya S. ve erkek arkadaşı Ü.Ü'yü gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan kadının sosyal medyadan tanıştığı Faik Akyol un daire aradığını kendisine yardım ettiğini ve oturduğu sitede ev bulduğunu anlattı. Konuştuktan sonra akyol'un kendisine karşı yakınlık duyduğunu fakat kendisinin bundan rahatsız olduğunu iddia eden kadın cinayeti Bu nedenle işlediğini söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan kadın ve sevgilisi adliyeye sevk edildi.

antalya muratpaşa emekli öğretmen katil zanlısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama