'El Şakası' Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı

Adana'da Kahvede okey oynadıkları sırada eşek atı yurdundan çıkan tartışma sonucu arkadaşı Mehmet Mutlugil’i öldüren 47 yaşındaki Ergün B. Cezaevinden bir hafta izin alıp geldiği Adana'daki ormanlık alana giderek kendini ağaca astı ve hayatına son verdi.

'El Şakası' Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı
'El Şakası' Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı melek eren

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki bir kahvehanede 7 Eylül 2014 tarihinde arkadaşlarıyla okey oynayan Mehmet Mutlugil'in Yanına bir arkadaşı olan Ergün B. geldi. Iddiaya göre oyun sırasında Ergün B., Mutlugil'e sevmediği bir el şakası yaptı. Mehmet Mutlugil, bu davranıştan hoşlanmadığını söyleyerek tepki gösterince Kahvehaneden de oyunu bırakarak çıktı. Arkadaşının arkasından  giden Ergün B., "Bana posta koyamazsın" diyerek tartışmaya başladı.  Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ergün B., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp, Mehmet Mutlugil'i karnından ve koltuk altından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Mutlugil tedavi gördüğü hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti. Cinayetten tutuklanan Ergün B ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

İZNİNİN SON GÜNÜYDÜ

Bir hafta önce Mersin'de kaldığı cezaevinden izin alarak Adana'ya gelen Ergün B. bugün cezaevine teslim olacaktı. Ancak Çukurova Üniversitesi Balcalı kampüsündeki ormanlık alana giden  Ergün B., çevrede spor yapan vatandaşlar tarafından ağaca asılı şekilde bulundu.  ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri şahsın Hayatını kaybettiğini verirlerken cenazesi Otopsi için Antalya adli tıp Kurumu'na kaldırıldı.

son dakika haber adana cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama