Ecem Balcı Cinayeti Duruşmasının Ardından Tartışmalar Çıktı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 17 yaşındaki Ecem Balcı annesinin sevgilisi tarafından öldürülmüş ve cesedi ormanlık alana gömülmüştü. Ecem Balcı cinayeti ile ilgili tutuklu yargılanan 45 yaşındaki Süleyman Kara'nın mahkeme tarafından ifadeye çağrılan eşi tanıklığı kabul etmedi.

Ecem Balcı Cinayeti Duruşmasının Ardından Tartışmalar Çıktı
Ecem Balcı Cinayeti Duruşmasının Ardından Tartışmalar Çıktı melek eren

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı 5 Ocak günü ortadan kayboldu. Rahim kanseri olduğu öğrenilen anne Esra Cömert kızının kaybolmasından sonra bunalıma girerek 14 Ocak günü Kandıra'nın Kartal kayası mevkiinde kayalıklardan denize atlayarak hayatına son verdi. Denizde iki gün süren aramalar sonucunda anne Esra cömert in cesedi bulundu ve toprağa verildi. Annesi intihar etmesine rağmen hala ortaya çıkmayan genç kızın izini süren polis ekipleri Ecem Balcı'nın son olarak annesinin erkek arkadaşı Süleyman kara ile görüştüğü tespit etti. Cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis ekipleri genç kızın son olarak erkek arkadaşına Kara’nın define bulduğunu çok zengin olacak Bunu söylediği mesajları ulaştı.

TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI’NDAN TUTUKLUYDU

Ecem Balcı'nın kaybolmasının ardından Süleyman Kara’nın tarihi eser kaçakçılığı suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu belirlendi. Süleyman Kara cezaevinde alınan ifadesinde Ecem Balcı öldürdüğünü itiraf etti ve cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Gölcük'ün ayvazpınar köyündeki ormanlık alanda 15 Şubat gecesi yapılan arama çalışması sonucu genç kızın cesedi toprağa gömülü olarak bulundu. Mahkemenin ilk duruşmasında Süleyman Kara suçlamaları reddetti.

EŞİ TANIKLIK YAPMADI

Bugün Ecem Balcı cinayeti duruşması Kocaeli 7 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam etti. Tutuklu sanık Süleyman Kara duruşmaya ses ve görüntülü iletişim sistemi aracılığıyla katılırken duruşmada delilleri karartma suçlamasıyla tutuksuz yargılanan İ.D.'nin oğlu M.E.D. de tanık olarak dinlendi. Ecem ile yakın arkadaş olduklarını söyleyen M.E.D.,  "Ecem bana annesinin eski eşlerinden biri tarafından 14 yaşında hamile kaldığını, çocuk aldırdığını söylemişti. Ecem ne zaman kötü bir durumda olsa Süleyman'ı arardı. Ecem kaybolmadan önce bu taciz olayları ile ilgili şikayetçi olacaktı"  ifadelerini kullandı. Süleyman Kara'nın duruşmada tanık olarak ifadeye çağrılan eşi ise tanık olmak istemediğini söyledi. Süleyman Kara'nın tutukluluk Halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

DURUŞMA SONUNDA TARTIŞMA

Duruşmanın bitmesinin ardından adliye önünde Ecem Balcı'nın babası Gökhan Balcı avukatı Aslıhan Şen ve kadın cinayetlerini durduracağız platformu temsilcisi Ayşe Ece Kavas açıklama yaptı. Sanık yakınları açıklama sırasında mağdur yakınlarına sözlü sataşmada bulunurken iki grup arasında çıkan tartışmaya polisler araya girerek müdahale etti.

ecem balcı süleyman kara gölcük
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama